• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Test: Οι χρόνοι στις 13:00
Πολλές αλλαγές, προηγείται ο Lorenzo 3ος ο Marquez!
Νέα 16/06/2014 - 14:21

Το τεστ στην πίστα της Καταλονίας συνεχίζεται με αρκετές αλλαγές από την τελευταία ενημέρωση. Στο μεσοδιάστημα οι χρόνοι - όπως ήταν λογικό - κατέβηκαν με τον Jorge Lorenzo να παίρνει κεφάλι με 1:41.515δ.

 

Στη δεύτερη θέση ένας πολύ καλός Stefan Bradl που επιβεβαιώνει την καλή του αίσθηση στην καταλανική πίστα, έχοντας για την ώρα τη δεύτερη θέση 0,140δ πίσω από τον Lorenzo! Ο Marquez έχει υποχωρήσει στην τρίτη θέση, μπροστά από τον Pol Espargaro και τον Dani Pedrosa που κλείνουν την πεντάδα.

 

Οι πέντε πρώτοι είναι και οι μόνοι που έχουν πέσει κάτω από το 1:42 μέχρι στιγμής. Στην έκτη θέση ο Aleix Espargaro που δοκιμάζει μια αναβάθμιση στο software της Magneti Marellli, ενώ αργότερα - αν έχει χρόνο - θα δοκιμάσει και το νέο πλαίσιο της ομάδας του!

 

Πολλά βλέμματα είναι στραμμένα στην ομάδα της Suzuki, με τον Randy de Puniet να έχει στη διάθεσή του το νέο μοτέρ της εταιρείας και να γράφει 1:44.776δ. Εξακολουθούν να κυκλοφορούν οι φήμες που θέλουν την Suzuki να κάνει μια έκτακτη συμμετοχή φέτος, πιθανότατα στον αγώνα της Βαλένθια. Τελευταίος στη λίστα ο Dominique Aegerter, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του σήμερα με μοτοσυκλέτα MotoGP!

 

Οι δοκιμές ολοκληρώνονται στις 18:00 (19:00 ώρα Ελλάδας).

 

Επόμενο άρθρο »

O A.Espargaro δοκιμάζει το νέο πλαίσιο!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Test: Οι χρόνοι στις 11:30

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα