• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lanzi στη θέση του Laconi
Ο Lorenzo Lanzi θα αντικαταστήσει τον τραυματία Regis Laconi σύμφωνα με ανακοίνωση της Ducati DFX Corse...
Νέα 24/05/2009 - 10:53
Ο Lorenzo Lanzi θα αντικαταστήσει τον τραυματία Regis Laconi σύμφωνα με ανακοίνωση της Ducati DFX Corse.

O γεννηθείς στις 26 Οκτωβρίου του 1981 στην Cesena της Ιταλίας αναβάτης επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike στο οποίο έχει πλούσιο παρελθόν.

Συγκεκριμένα έχει πάρει μέρος σε 94 αγώνες, έχει σημειώσει τρεις νίκες (η τελευταία το 2008 στη Valencia), έχει ανέβει συνολικά έξι φορές στο βάθρο, έχει εκκινήσει μια φορά από την pole position, ενώ έχει σημειώσει δύο φορές ταχύτερο γύρο αγώνα.

Το ντεμπούτο του θα γίνει στον επόμενο γύρο του Πρωταθλήματος που διεξάγεται στις 31/5 στο Miller Motorsport Park της Utah.

Το διάστημα για το οποίο θα παραμείνει στην ομάδα ο Lanzi θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του Laconi αλλά και το αν ο Γάλλος θα επιστρέψει στους αγώνες.

Τα νέα πάντως που έρχονται από τη Νότια Αφρική είναι ευχάριστα καθώς η κατάσταση του Laconi μέρα με τη μέρα παρουσιάζει βελτίωση.

Ο 33χρονος αναβάτης που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση που είχε στο Kyalami, αναπνέει πλέον χωρίς τεχνική υποστήριξη ενώ έχει τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να μιλάει.

Αν όλα πάνε καλά στο τέλος του μηνός θα επιστρέψει στη Γαλλία όπου θα ξεκινήσει το στάδιο αποθεραπείας σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Επόμενο άρθρο »

Επαφές του Edwards με την Aprilia!

« Προηγούμενο άρθρο

Eτοιμάζουν αναβαθμίσεις στη Hayate

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα