• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποφασίζει για το μέλλον του ο Dovi!
Πριν το γύρο του Assen αυτή την εβδομάδα!
Νέα 23/06/2014 - 14:50

Ο Andrea Dovizioso αποκάλυψε ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του μέχρι τον επόμενο γύρο στο Assen της Ολλανδίας, με την Ducati και την Suzuki να θέλουν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του έμπειρου Ιταλού.

 

Φυσικά το μεγάλο δίλημμα για τον Dovi, είναι πιο από τα δυο εργοστάσια θα έχει την πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα στο grid του 2015.

 

Από τη μια έχουμε την Suzuki που δεν έχει κάνει ακόμα κάποια έκτακτη συμμετοχή για να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα, ενώ και η ολοκαίνουργια Desmosedici που ετοιμάζει ο DallIgna, θα είναι έτοιμη αρκετό διάστημα αφού ο Dovizioso θα πρέπει να έχει πάρει την απόφασή του.

 

Τα δυο εργοστάσια αποτελούν και τις βασικές επιλογές του Ιταλού, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον και του Gresini για να φέρει τον Dovi στην ομάδα του και στη θέση του Alvaro Bautista.

 

«Συζητάμε με την Ducati για ανανέωση. Η νίκη με την Ducati ήταν πάντα ο στόχος μας, αλλά τα τελευταία δυο χρόνια ήταν δύσκολα και δεν φέραμε τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Το θετικό είναι ότι του χρόνου θα έχουμε νέα μοτοσυκλέτα, από τους ανθρώπους που κατάφεραν να βελτιώσουν την υπάρχουσα σε μερικούς μήνες», σχολίασε.

 

«Όμως δεν θα μπορώ να τη δοκιμάσω, πριν πάρω την απόφασή μου. Είναι ένα ακόμα στοίχημα για εμένα. Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει ακόμα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν ξέρω πόσο μεγάλο θα είναι αυτό. Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρω βάσει της εμπιστοσύνης που έχει κανείς στα πρόσωπα που έχουν αναλάβει το καινούργιο project».

 

Τέλος, όσον αφορά στις συνομιλίες του με την Suzuki: «Είναι φυσικό να μιλάς και με άλλες ομάδες όταν σε λίγο καιρό τελειώνει το συμβόλαιό σου. Αυτή τη στιγμή όμως δεν έχω αρκετές πληροφορίες για να πάρω την απόφασή μου. Νομίζω ότι μέχρι το Assen θα έχει έρθει η ώρα», είπε.

 

Επόμενο άρθρο »

Video από την Καταλονία!

« Προηγούμενο άρθρο

Guintoli: Κρίμα που δεν υπήρχε και τρίτος αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα