• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Κρίμα που δεν υπήρχε και τρίτος αγώνας!
Παραδέχτηκε ότι περίμενε περισσότερα στο Misano ο Γάλλος
Νέα 23/06/2014 - 13:11

Ο Sylvain Guintoli ευχόταν να υπήρχε κι ένας τρίτος αγώνας στο Misano, όπου και ήταν βέβαιος ότι με τις βελτιώσεις που θα έκανε στη μοτοσυκλέτα του, θα μπορούσε να ανέβει στο βάθρο.

 

Ο Guintoli ήταν πολύ δυνατός στα ελεύθερα, αλλά την ημέρα των αγώνων δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις πολύ δυνατές Kawasaki και τερμάτισε πέμπτος στο πρώτο σκέλος και τέταρτος στο δεύτερο.

 

Παρά το γεγονός ότι παραμένει δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα, ο Γάλλος παραδέχεται ότι περίμενε πολύ περισσότερα στην Ιταλία, αλλά μια κακή επιλογή ελαστικού στον πρώτο αγώνα και τα λάθη που έκανε στο δεύτερο, δεν τον άφησαν να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.

 

«Τουλάχιστον είμαι ακόμα δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα. Πάντως περίμενα πολλά περισσότερα, αυτό είναι σίγουρο. Δεν χάνουμε σε ταχύτητα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε στη σταθερότητά μας, όσον αφορά στους αγώνες», σχολίασε ο Guintoli.

 

«Στον πρώτο αγώνα κάναμε λάθος επιλογή ελαστικού, ενώ στο δεύτερο - με τη σωστή επιλογή και με μερικές αλλαγές στη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας - καταφέραμε να μειώσουμε σημαντικά το κενό από τους πρωτοπόρους».

 

«Όταν όμως ήμουν μαζί με τον Marco και τον Baz, έκανα αρκετά λάθη που δεν με άφησαν να παλέψω για μια θέση στο βάθρο. Κρίμα που δεν είχαμε τρίτο αγώνα... πέρα από την πλάκα, πρέπει να δουλέψουμε ώστε να είμαστε πιο σταθεροί στους αγώνες», ολοκλήρωσε.

 

Ο Guintoli είναι 39 βαθμούς πίσω από τον Sykes και δυο μπροστά από τον Baz στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Επόμενο άρθρο »

Αποφασίζει για το μέλλον του ο Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Ποτέ δεν παρέδωσα τα όπλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα