• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Φέτος είμαι δυνατός παντού!
Αξέχαστος για τον Ιταλό ο περσινός αγώνας στο Assen
Νέα 25/06/2014 - 16:30

Ο Valentino Rossi θέλει να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία στο Assen, καθώς απομένουν λίγες ώρες για την έναρξη του όγδοου γύρου της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

 

Ο πολυΠρωταθλητής επέστρεψε με θριαμβευτικό τρόπο στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην ολλανδική πίστα πέρυσι, κατακτώντας την πρώτη του νίκη μετά το 2010 και την πρώτη του μετά την επιστροφή του στην Yamaha.

 

Αν και στη συνέχεια ο Valentino δεν έχει καταφέρει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του, εν τούτοις ο Ιταλός σούπερ-σταρ είναι πολύ χαρούμενος καθώς φέτος η χρονιά που κάνει είναι πολύ καλή.

 

Ο Ιταλός άσος έφτασε στο Assen θέλοντας να συνεχίσει τις δυνατές του παρουσίες, που του έχουν χαρίσει, μέχρι στιγμής, πέντε βάθρα σε εφτά αγώνες!

 

«Το Assen είναι μια σπουδαία πίστα και αρκετά ευνοϊκή για την Yamaha», ξεκίνησε να λέει ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που φέτος κάνει την καλύτερη σεζόν των τελευταίων χρόνων.

 

«Ο καιρός θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο εδώ. Δεν ξέρεις αν θα κάνει ζέστη ή κρύο, αν θα είναι στεγνός ο αγώνας ή βρεγμένος. Ο περσινός αγώνας ήταν αξέχαστος, αλλά ειλικρινά, φέτος νοιώθω ότι είμαι δυνατός σχεδόν παντού κι έτσι θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε τον ανταγωνισμό».

 

Επόμενο άρθρο »

Η LCR θέλει να κρατήσει τον Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

OTE TV: το διαφημιστικό του Άσσεν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα