• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Η συνέντευξη Τύπου!
Η ιστορική πίστα καλωσόρισε τους αναβάτες του MotoGP
Νέα 25/06/2014 - 22:54

Στην παραδοσιακή συνέντευξη τύπου, που ανοίγει την αυλαία κάθε γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Marc Marquez πήρε το λόγο τονίζοντας: «Η Yamaha είναι πραγματικά δυνατή εδώ, αλλά και οι Valentino και Jorge είναι πολύ δυνατοί εδώ σαν οδηγοί, χάρη στο στυλ τους. Πάντως εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να είμαστε έτοιμοι».

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο καιρός θα παίξει το ρόλο του, καθώς είναι ασταθής, αλλά όλοι θα έχουν το ίδιο πρόβλημα. Νοιώθω λιγότερη πίεση τώρα, απ’ ότι στην αρχή του Πρωταθλήματος, εξαιτίας της διαφοράς που έχω στη βαθμολογία».

 

Ο Valentino Rossi κέρδισε στην ολλανδική πίστα πέρυσι, ενώ είναι και ο πιο επιτυχημένος αναβάτης εκεί, μετρώντας έξι νίκες στη μεγάλη κατηγορία και δυο στις μικρότερες. «Είναι μια καλή πίστα για την Μ1. Αλλά φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα, διότι νοιώθω καλά και δυνατός παντού».

 

«Ο Marc είναι δυνατότερος φέτος, έχοντας και τον ένα χρόνο εμπειρίας και ο Jorge έδειχνε γρήγορος εδώ, στην αρχή πριν τον τραυματισμό του. Πέρυσι έκανα και τις καλύτερες κατατακτήριες κι έτσι μια καλή θέση στο grid έχει μεγάλη σημασία. Στόχος μου είναι η πρώτη πεντάδα το Σάββατο».

 

Ο Dani Pedrosa, ο οποίος μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με το εγχειρισμένο του χέρι (arm pump) επανήλθε στις πρώτες θέσεις και πάλεψε για τη νίκη με τον Marquez στην Καταλονία, πρόσθεσε με τη σειρά του: «Σε γενικές γραμμές δείχνουμε πιο δυνατοί από πριν. Στη Βαρκελώνη αναπτερώθηκε το ηθικό μας. Είμαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Είχαμε και περιθώριο ακόμα δέκα ημερών, οπότε τώρα θα είμαι οκ».

 

Ο Dovizioso έκανε μια μικρή αποτίμηση της σεζόν μέχρι τώρα: «Τον περασμένο χειμώνα κάναμε ένα βήμα εμπρός και πήραμε μερικές μικρές αναβαθμίσεις μέσα στη σεζόν. Νομίζω όμως ότι το μεγάλο βήμα θα γίνει του χρόνου για την Ducati. Είμαι πέμπτος βέβαια στη βαθμολογία, έτσι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα».

 

Ερωτηθείς για το μέλλον του, απάντησε: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Αρχίσαμε τις συζητήσεις στην Βαρκελώνη με την Ducati και σύντομα θα έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας».

 

Στο στόχαστρο του Aleix Espargaro είναι ο μικρός αδερφός του, Pol, ο οποίος κάνει μια πολύ καλή πρώτη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. «Σε κανα δυο αγώνες τώρα, έχουμε καταφέρει να τερματίζουμε όχι πολύ μακριά από τον νικητή».

 

«Μ’ αρέσει το Assen και όλοι λένε ότι η Yamaha είναι πολύ δυνατή εδώ κι έτσι ανυπομονώ να οδηγήσω. Ο Pol είναι τέσσερεις βαθμούς μπροστά μου κι έτσι είναι ο μεγαλύτερός μου αντίπαλος για την ώρα! Φυσικά και θα προσπαθήσω να τον κερδίσω!»

 

Τέλος, ο Stefan Bradl θα προσπαθήσει να κάνει ακόμα ένα δυνατό αγώνα στην Ολλανδία, προερχόμενος από την καλή του παρουσία στην Βαρκελώνη. «Μετά το Mugello, στην Βαρκελώνη δεν ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα μετά τις πτώσεις μου».

 

«Δεν είμαστε μακριά από την Γερμανία και πάντα είναι ωραίο να έχεις υποστήριξη από τους συμπατριώτες σου. Είμαι αισιόδοξος, διότι βρήκαμε περισσότερη πρόσφυση και κάναμε πιο σταθερούς χρόνους στο τεστ μετά τον αγώνα της Καταλονίας».

 

Επόμενο άρθρο »

A.Espargaro: Θέλω εργοστασιακή το 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Η LCR θέλει να κρατήσει τον Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα