• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Πριν ήμουν απλά επιβάτης...
...τώρα είμαι ο οδηγός!
Νέα 03/07/2014 - 15:49

Μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις σε Sepang (2 νίκες) και Misano (2 βάθρα) o Marco Melandri θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και στην Πορτογαλία.

 

Ο Ιταλός είχε δεχθεί έντονη κριτική από τα μέσα της γείτονας χώρας, επειδή - μέχρι την Μαλαισία - δεν είχε σταθεί στο ύψος των προσδοκιών των ανθρώπων της Aprilia. «Στην Μαλαισία κάναμε μια μεγάλη αλλαγή, το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή και μετά όλα ήταν πιο καλά», αποκάλυψε ο Melandri!

 

Πλέον ο Melandri έχει μπροστά του τη (δύσκολη) πρόκληση να προσπαθήσει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο Πρωτάθλημα! «Πριν, η μοτοσυκλέτα κουνούσε πολύ κι ένοιωθα σαν επιβάτης, όμως τώρα είμαι ο οδηγός! Μετά την αλλαγή στην Μαλαισία, πιστεύω ότι έχουμε βρει μια καλή βάση για set-up και μένει να δούμε πως θα μειώσουμε τη διαφορά από την Kawasaki».

 

«Μ’ αρέσει να στρίβω πολύ κλειστά», δήλωσε ο Melandri που τερμάτισε τρίτος και στους δυο αγώνες του Misano. «Αν ακολουθήσω τις γραμμές της Kawasaki, δεν έχω πρόσφυση και πρέπει να σηκώνω πολύ νωρίς τη μοτοσυκλέτα. Τώρα νοιώθω ότι οδηγώ καλά...».

 

«Θα δούμε τι θα γίνει τώρα στο Portimao, σε μια πίστα που θεωρώ ότι ταιριάζει στο στυλ μου. Νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε με τις Kawasaki», ολοκλήρωσε ο Ιταλός, ο οποίος μετά τις δυνατές του εμφανίσεις στους δυο τελευταίους γύρους του Πρωταθλήματος, είναι τέταρτος στη βαθμολογία αλλά και 72 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Jarvis μιλά για τον Valentino:

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: «Ακραίο» το Portimao!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα