• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jarvis μιλά για τον Valentino:
Τον θέλουμε και μετά το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας!
Νέα 03/07/2014 - 16:42

Ο Lin Jarvis μίλησε με ενθουσιασμό για τα νέα της ανανέωσης του Valentino Rossi, που ανακοινώθηκαν επίσημα χτες. Ο Ιταλός σούπερ σταρ θα παραμείνει στην ομάδα - και πάνω στην αγαπημένη του M1 - μέχρι και το τέλος του 2016.

 

Ο 35χρονος Rossi έχει, μέχρι στιγμής, ανεβεί πέντε φορές στο βάθρο, ενώ παραμένει ο πιο επιτυχημένος αναβάτης της Yamaha, στην ιστορία της ομάδας. Ο Vale έχει τέσσερεις Παγκόσμιους Τίτλους με την Yamaha, ενώ έχει κερδίσει 47 αγώνες με τα χρώματα της ομάδας.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που οριστικοποιήσαμε τη συμφωνία με τον Valentino για το 2015 και το 2016. Η επιστροφή του μαζί μας το 2013, αποτέλεσε μια πολύ θετική εμπειρία για όλους μας. Ειδικά μετά από δυο δύσκολα χρόνια μακριά από το σπίτι του!», σχολίασε ο Jarvis.

 

«Ο Valentino επέστρεψε πέρυσι όχι μόνο σ’ εμάς, αλλά και στην αγαπημένη του YZR-M1. Όλοι οι φίλαθλοι, απ’ όλον τον κόσμο, τον έβλεπαν χαρούμενοι να ξαναβρίσκει τον ανταγωνιστικό εαυτό του και τον έβλεπαν να το διασκεδάζει και πάλι στους αγώνες».

 

«Ο παράγοντας διασκέδαση είναι σημαντικός για τον Valentino,ώστε να φέρνει καλά αποτελέσματα. Μάλιστα, όταν ήρθε για πρώτη φορά το 2004, ένα σημαντικό που ήθελε να πετύχει, ήταν να οικοδομήσει ένα περιβάλλον όπου θα διασκέδαζε τους αγώνες».

 

«Η χαρά του είναι εμφανής σε όλους που τον βλέπουν είτε στα GP, είτε από την τηλεόραση και αντικατοπτρίζεται περίφημα από τα εξαιρετικά του φετινά αποτελέσματα, που τον φέρνουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ανυπομονούμε για τα επόμενα 2,5 χρόνια και είναι στις προθέσεις μας να παραμείνει ο Valentino μαζί μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας, αλλά και μετά!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ψάχνεται για MotoGP ο Aegerter!

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Πριν ήμουν απλά επιβάτης...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα