• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ψάχνεται για MotoGP ο Aegerter!
«Αν δεν έχω ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, θα παραμείνω στη Moto2»
Νέα 04/07/2014 - 11:21

Ο Dominique Aegerter, ένας από τους αξιόλογους αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας (Moto2) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ελπίζει το 2015 να κάνει το άλμα στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο αναβάτης από την Ελβετία, έκανε το ντεμπούτο του πάνω σε μοτοσυκλέτα MotoGP όταν οδήγησε την Kawasaki της Avintia, στο τεστ που έγινε μετά τον αγώνα της Βαρκελώνης.

 

Ο Aegerter, ο οποίος έχει δυο βάθρα στο ενεργητικό του το 2014, δήλωσε σχετικά στο MCN: «Θα ήθελα να τερματίσω μέσα στην τριάδα των πρώτων στην Moto2 και μετά να ανέβω στο MotoGP. Θα δούμε αν θα έχουμε καλές προσφορές και αν δεν έχω ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και καλή ομάδα, θα είναι καλύτερα για εμένα να παραμείνω στην Moto2».

 

Μιλώντας για την πρώτη του εμπειρία σε μοτοσυκλέτα MotoGP, ο Ελβετός δήλωσε ότι ξαφνιάστηκε από την ταχύτητα της Kawasaki, προσθέτοντας: «Το πιο εντυπωσιακό ήταν η ταχύτητα! Ήταν τελείως τρελό! Η μοτοσυκλέτα της Moto2 δεν έχει τέτοια δύναμη! Τα carbon φρένα τα κατάλαβα».

 

«Με το μπροστινό της Bridgestone μπορείς να φρενάρεις αρκετά πιο μέσα στις στροφές. Για μένα η πληροφόρηση δεν ήταν αρκετή, αλλά σίγουρα μπορείς να φρενάρεις κι άλλο. Το traction control βοηθά στις στροφές, το στυλ είναι διαφορετικό στο πως θα σηκώσεις τη μοτοσυκλέτα και θα βγάλεις τη δύναμη στην έξοδο της στροφής».

 

Τέλος, ο Aegerter τόνισε: «Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να οδηγήσω κι άλλες μοτοσυκλέτες, για να δοκιμάσω πάλι τα ελαστικά, τα φρένα και τη δύναμη. Θα ήθελα κάτι σαν τη Forward Yamaha!».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Gresini μιλά για τους Bautista-Redding

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Jarvis μιλά για τον Valentino:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα