• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Gresini μιλά για τους Bautista-Redding
Τι περιμένει από την RCV1000R του χρόνου;
Νέα 04/07/2014 - 13:24

Ο Fausto Gresini μίλησε στο motogp.com για τη φετινή πορεία της ομάδας του και τις σκέψεις του αναφορικά με το μέλλον. Παράλληλα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 125cc αξιολόγησε την πρόοδο των δυο αναβατών του, του Alvaro Bautista και του Scott Redding.

 

 

Πως βλέπετε τους δυο αναβάτες σας στο MotoGP μέχρι τώρα;

Τα αποτελέσματα για τον Bautista είναι μεικτά, με κάποιους πολύ καλούς αγώνες και κάποιους όχι τόσο καλούς. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήμασταν τυχεροί. Ο Alvaro θα μπορούσε να είναι στο βάθρο από τον αγώνα του Κατάρ, αλλά έπεσε στον τελευταίο γύρο. Έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, αλλά με συγκεκριμένα τεχνολογικά στοιχεία που έχουν πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα.

Ο Scott έκανε φανταστικό πρώτο αγώνα και στη συνέχεια είναι σε πορεία ανάλογη με αυτήν που περιμέναμε στην πρώτη του χρονιά, με περιορισμένα αποτελέσματα δεδομένης και της απόδοσης της μοτοσυκλέτας του. Η Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα Παραγωγής είναι καλή, αλλά όχι τόσο ανταγωνιστική όσο η εργοστασιακή.

 

Ποιά είναι η γνώμη σας για την RCV1000R και τι περιμένετε από την Honda τη νέα σεζόν;

Είναι μια καλή μοτοσυκλέτα, σαν την εργοστασιακή αλλά με λιγότερη δύναμη, ειδικά στην επιτάχυνση. Ελπίζω του χρόνου να αντιδράσουν όπως είπαν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο ανταγωνιστική. Κάτι το εξαιρετικό θα φτάσει από την Ιαπωνία, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν.

 

Ο Shuhei Nakamoto δήλωσε πρόσφατα για πνευματικές βαλβίδες και μια μοτοσυκλέτα που θα μπορούσε να δοκιμάσει ο Redding πριν το τέλος του 2014. Μπορείτε να μας πείτε κάτι περισσότερο γι’ αυτό;

Ναι κι εμείς ανακοινώσαμε τη χρήση κινητήρα παρόμοιου με της εργοστασιακής. Θα αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς, όσον αφορά στην απόδοση. Είναι δύσκολο να πούμε τώρα αν θα την έχουμε πριν το τέλος του 2014, αλλά ελπίζουμε αυτή η ευκαιρία να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

 

Επόμενο άρθρο »

HRC: Καμμία επιπρόσθετη RCV1000R το 2015!

« Προηγούμενο άρθρο

Ψάχνεται για MotoGP ο Aegerter!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα