• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pramac: Δύσκολα αντικαθίσταται ο Iannone!
Φέτος είναι πιο γρήγορος απ’ ότι περιμέναμε!
Νέα 04/07/2014 - 15:53

Οι άνθρωποι της Pramac Ducati παραδέχονται ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ικανός αντικαταστάτης του Andrea Iannone, αν ο Ιταλός βρει τελικά θέση εργοστασιακού αναβάτη στην Ducati, ή στην Suzuki.

 

Ο Ιταλός επιθυμεί όσο τίποτα να κάνει το άλμα και να πάει στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, αλλά πρέπει πρώτα να δει τι θα γίνει με τα συμβόλαια τόσο του Andrea Dovizioso, όσο και του Cal Crutchlow.

 

Οι εναλλακτικές για τον Ιταλό είναι να αποδεχτεί την προσφορά της Suzuki, ή να παραμείνει στην Pramac, με δεδομένο όμως ότι η Ducati θα συνεχίσει να του παρέχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, αλλά και μερικούς μηχανικούς του εργοστασίου.

 

Πρόσφατα πάντως, ακούγονται φήμες που θέλουν τον Fausto Gresini και συγκεκριμένα το μεγάλο του χορηγό, το ενεργειακό ποτό Go & Fun, να βλέπουν με καλό μάτι την έλευση του Iannone στην ομάδα.

 

Στην Pramac πάντως θέλουν να κρατήσουν τον οδηγό τους και την επόμενη χρονιά στο γκαράζ. «Είμαστε χαρούμενοι μαζί του και τον θέλουμε μαζί μας. Έχει ωριμάσει και είναι πιο γρήγορος απ’ ότι περιμέναμε, μετά από μια δύσκολη πρώτη σεζόν».

 

«Είναι φυσικό να θέλει να πάει σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Το συμβόλαιό του είναι απευθείας με την Ducati και είναι το φυσικό κι επόμενο βήμα. Θα είναι όμως δύσκολο για εμάς να τον αντικαταστήσουμε», σχολίασε ο Francesco Guidotti, ο Team Manager της Pramac.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε πιθανούς αντικαταστάτες. «Υπάρχουν μερικοί αναβάτες με μεγάλο ενδιαφέρον στην Moto2, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν τους βλέπω να θέλουν να ανέβουν στη δική μας μοτοσυκλέτα, ως πρώτο βήμα στο MotoGP».

 

«Η μοτοσυκλέτα μας είναι, για την ώρα, αρκετά δύσκολη αλλά ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα είναι πιο ελκυστική. Πιστεύω ότι τόσο ο Maverick Vinales, όσο και ο Luis Salom είναι ακόμα πολύ μικροί και χρειάζονται ένα ακόμα χρόνο εμπειριών στη μεσαία κατηγορία».

 

Τέλος, αποκάλυψε μια πρώτη κρούση στο μεγάλο φαβορί να σηκώσει τον Τίτλο της Moto2 φέτος, στον Ισπανό Tito Rabat: «Θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή, καθώς έχει περισσότερη εμπειρία. Είχαμε μια αρχική επαφή με τον μάνατζέρ του, απλά και μόνο για να δούμε αν είναι διαθέσιμος. Ήταν μια πολύ γρήγορη προσέγγιση όμως».

 

Επόμενο άρθρο »

Portimao ΕΔ1: Μπροστά Aprilia και Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

HRC: Καμμία επιπρόσθετη RCV1000R το 2015!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα