• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC: Καμμία επιπρόσθετη RCV1000R το 2015!
Δεν θα διαθέσει περισσότερες από 4 μοτοσυκλέτες και του χρόνου
Νέα 04/07/2014 - 13:33

Η Honda επιβεβαιώνει ότι δεν θα διαθέσει ούτε μια παραπάνω RCV1000R στο grid του 2015.

 

Παρά το ενδιαφέρον πολλών που αναθερμάνθηκε μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις για την αναβάθμιση της πελατειακής μοτοσυκλέτας της Honda το 2015, το HRC ανακοινώνει ότι και την επόμενη σεζόν οι OPEN μοτοσυκλέτες της Honda θα είναι τέσσερεις.

 

Η RCV1000R αγωνίζεται στις πίστες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος έχοντας όλα τα πλεονεκτήματα μιας OPEN συμμετοχής, ωστόσο υστερεί σε σχέση με την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα τόσο όσον αφορά στις πνευματικές βαλβίδες, όσο και στο seamless κιβώτιο.

 

Αυτό αναμένεται να αλλάξει του χρόνου, όταν το HRC θα αναβαθμίσει την Αγωνιστική Παραγωγής με πνευματικές βαλβίδες, που θα κάνουν πιο ανταγωνιστική τη μοτοσυκλέτα τόσο στην επιτάχυνση, όσο και στην τελική ταχύτητα.

 

«Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να αλλάξουμε τον αριθμό των μοτοσυκλετών στην πίστα. Το 2015 θα έχουμε το ανώτερο οχτώ μοτοσυκλέτες, τέσσερεις εργοστασιακές και τέσσερεις παραγωγής», ξεκαθάρισε ο Livio Suppo.

 

«Ακόμα θεωρώ ότι σε ορισμένες πίστες, η απόδοση μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας είναι αρκετή, ώστε να φανούν οι δυνατότητες ενός οδηγού, ωστόσο θα αναβαθμίσουμε τον κινητήρα», πρόσθεσε.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι τόσο η ομάδα του Gresini, όσο και αυτή του Aspar θα συνεχίσουν κανονικά με τις RCV1000R και του χρόνου.

 

Επόμενο άρθρο »

Pramac: Δύσκολα αντικαθίσταται ο Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Gresini μιλά για τους Bautista-Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα