• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Suzuki ετοιμάζεται για έκτακτη συμμετοχή!
Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην Βαλένθια!
Νέα 07/07/2014 - 13:01

Το μεγάλο ντεμπούτο της αναμένεται να κάνει η νέα πρωτότυπη μοτοσυκλέτα της Suzuki, στον τελευταίο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στην πίστα της Βαλένθια!

 

Οι φήμες για έκτακτη-ες συμμετοχές της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα κυκλοφορούσαν για μεγάλο διάστημα και πλέον, αν και τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί, η Suzuki θα είναι στη σχάρα εκκίνησης στην Βαλένθια. Θα είναι η πρώτη φορά που θα τη δούμε σε συνθήκες αγώνα, να ανταγωνίζεται τα άλλα τρία εργοστάσια του grid!

 

Πολλοί έλεγαν ότι το ντεμπούτο αυτό θα γινόταν επί ιαπωνικού εδάφους, στις 12 Οκτωβρίου στο Motegi, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ευσταθεί. Αντίθετα η συμμετοχή στον αγώνα της Βαλένθια εξυπηρετεί την ομάδα, μιας κι εκεί θα βρεθεί ούτως ή άλλως για το τεστ της Δευτέρας, που σηματοδοτεί την (άτυπη) έναρξη της νέας σεζόν (2015).

 

«Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα, αλλά σκεφτόμαστε για το γύρο της Βαλένθια. Έχουμε ήδη αρχίσει να προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό κι εκεί θα είμαστε με τον Randy de Puniet», σχολίασε ο Davide Brivio.

 

Η Suzuki επιστρέφει στις πίστες του χρόνου, μετά το τέλος του 2011 όταν και αποχώρησε, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ποιοί θα είναι οι αναβάτες της.

 

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Διακυβεύονταν πολλά...

« Προηγούμενο άρθρο

Σε κίνδυνο το GP του Brno!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα