• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Διακυβεύονταν πολλά...
...για να έπαιρνα περισσότερα ρίσκα!
Νέα 07/07/2014 - 14:01

Ο Tom Sykes κατάφερε να αυξήσει το προβάδισμά του στο βαθμολογικό πίνακα στους 43 βαθμούς, μετά τη νίκη του στο πρώτο σκέλος του Portimao που επέτρεψε στον αναβάτη της Kawasaki να κάνει προσεκτικό αγώνα στο δεύτερο.

 

«Το διασκεδάζω όταν κερδίζω αγώνες και το καλό είναι ότι η Ninja μου δίνει την κατάλληλη πληροφόρηση για να τα καταφέρνω», σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. «Δεν έκανα καλή εκκίνηση στο πρώτο σκέλος, αλλά ο αγώνας ήταν μεγάλος και μπορούσα να διορθώσω τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος διότι είχαμε καλή διαφορά, όταν άρχισε να βρέχει».

 

«Όταν είσαι μπροστά στη βαθμολογία και στον αγώνα, δεν θες να κάνεις κάτι ανόητο και ήταν δύσκολο να υπολογίσω τα επίπεδα πρόσφυσης, διότι σε μερικά σημεία έβρεχε περισσότερο απ’ ότι σε άλλα. Η ομάδα μου έδινε καλή πληροφόρηση με τις ταμπέλες κι ευτυχώς το σύννεφο εξαφανίστηκε μετά, με αρκετούς γύρους ακόμα ώστε να φτιάξω και πάλι διαφορά».

 

Στο βρεγμένο δεύτερο αγώνα, ο Sykes - αν και αρχικά βρέθηκε στη δεύτερη θέση - επέλεξε να μην ρισκάρει, επαναπαυόμενος τόσο στη νίκη του στον πρώτο αγώνα, όσο και στη διαφορά του στο βαθμολογικό πίνακα.

 

«Στο βρεγμένο δεύτερο σκέλος είχαμε μερικά προβλήματα, αλλά δεν μπορώ να είμαι απογοητευμένος διότι δείξαμε τις δυνατότητές μας. Κάποιες φορές αντιμετωπίζουμε τέτοιες περίεργες συνθήκες και διακυβεύονταν πολλά για να ρισκάρω. Κάποιοι άλλοι έκαναν λάθη κι έτσι κατάφερα να αυξήσω τη διαφορά μου στη βαθμολογία».

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Μέγαρα: Ο Συνιώρης την ίδρωσε τη φανέλα!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Suzuki ετοιμάζεται για έκτακτη συμμετοχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα