• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O «εισβολέας» Dovizioso!
Έγιναν δυνατά προσπεράσματα αλλά δεν με πείραξε!
Νέα 12/08/2014 - 12:11

Ο Andrea Dovizioso πρωταγωνίστησε στο πρώτο μισό του δέκατου γύρου της χρονιάς, που διεξήχθη στην πίστα της Indianapolis το προηγούμενο Σ/Κ. Ο Ιταλός κατάφερε - από δεύτερος - να στρίψει πρώτος στην Κ1, προτού τον περάσει ο Valentino Rossi. Στη συνέχεια όμως δεν παρέδωσε τα όπλα και πέρασε στην επίθεση στους επόμενους γύρους!

«Στους πρώτους γύρους, ήταν ωραίο που κατάφερα και πάλεψα στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Έγιναν μερικά δυνατά προσπεράσματα, αλλά δεν με πείραξε, διότι ήμουν ο πέμπτος “εισβολέας” και κανείς δεν ήθελε να χάσει επαφή με τον Marquez», σχολίασε ο Dovi.

Η ένταση της μάχης ανέβηκε κατακόρυφα στους επόμενους γύρους, με τον Dovi να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του νέου κινητήρα της Ducati και να περνά τον Valentino στην αρχή του έκτου γύρου!

«Νομίζω ότι ο Valentino δεν πίεζε στο 100% κι έτσι κατάφερα να τον περάσω στην πρώτη στροφή. Μετά προσπάθησε να με περάσει εκεί που κυριολεκτικά δεν υπήρχε χώρος κι ευτυχώς κανείς δεν έπεσε!»

Στη συνέχεια όμως, η αναπόφευκτη φθορά των ελαστικών του Ιταλού, ανάγκασε τον οδηγό της Ducati να ρίξει το ρυθμό του και να πέσει αρκετές θέσεις. «Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε αυτή την ταχύτητα. Για να το κάνω, ήθελε πρώτον ενέργεια και δεύτερον ελαστικό...».

Όπως και να ‘χει, το γεγονός ότι μείωσε τη διαφορά του - για έναν ακόμα αγώνα - στο μισό σε σχέση με πέρυσι, ήταν από μόνο του ένα θετικό για τον Ιταλό άσο. «Πρέπει να είμαστε σε κάθε περίπτωση χαρούμενοι. Αν και η διαφορά μας ήταν 20δ και δεν καταφέραμε να παλέψουμε μέχρι τέλους, ήμασταν πολύ πιο γρήγοροι».

Επόμενο άρθρο »

Redding: Η καλύτερη OPEN στην Indy!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ένα Σ/Κ που θέλω να ξεχάσω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα