• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Ο De Angelis στη θέση του Edwards
Αντικαθιστά τον Αμερικανό για το υπόλοιπο της σεζόν
Νέα 13/08/2014 - 10:11

Μετά τα νέα ότι ο Colin Edwards αποσύρεται πρόωρα και θα τον δούμε μόνο σε μερικούς αγώνες ως έκτακτη συμμετοχή, έφτασαν και τα επίσημα νέα για τον αντικαταστάτη του.

Ο Alex de Angelis θα πάρει τη θέση του Αμερικανού άσου στην ομάδα της NGM Mobile Forward για το υπόλοιπο 2014. Ο Ιταλός αγωνίζεται φέτος στην Moto2 και τη δική του θέση θα πάρει ο συμπατριώτης του, Riccardo Russo.

Ο De Angelis θα ρίξει το βάρος του στο πλαίσιο της ομάδας και όχι σε αυτό της Yamaha, ενώ ο Colin Edwards - που ενδεχομένως να τον δούμε στο Silverstone και στη Βαλένθια - θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα.

Η επιλογή του De Angelis δεν είναι τυχαία, καθώς ο Ιταλός αναβάτης έχει εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία και τα ελαστικά της Bridgestone, έχοντας οδηγήσει για δυο σεζόν με την ομάδα του Gresini (2008-2009), ενώ αντικατέστησε το 2010 τον Aoyama και τον Ben Spies.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα», σχολίασε ο De Angelis.«Είναι μεγάλη στιγμή για εμένα, να οδηγήσω για το υπόλοιπο της σεζόν την Forward Yamaha και θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Cuzari, όσο και την Tasca Racing που με αποδέσμευσε από την Moto2».

«Γνωρίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για εμένα να είμαι ανταγωνιστικός από την αρχή, καθώς δεν έχουμε χρόνο να δοκιμάσουμε τη μοτοσυκλέτα πριν το Brno, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μπορώ να υπολογίζω σε μια πολύ καλή ομάδα και σ’ ένα δυνατό σύνολο!».

Επόμενο άρθρο »

Indy: Paddock girls

« Προηγούμενο άρθρο

H PBM αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα