• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A. Espargaro: Μεγάλο στοίχημα η Suzuki!
Ξέρω καλά ότι δεν πρόκειται να κερδίζω αγώνες με το καλημέρα!
Νέα 14/08/2014 - 19:23

Μετά από μια σεζόν με την NGM Mobile Forward και πάνω στη σέλα της Forward Yamaha, όλα δείχνουν ότι ο Aleix Espargaro θα κάνει το βήμα προς την εργοστασιακή ομάδα της Suzuki, αν και ακόμα τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί.

Ο Ισπανός άσος τόνιζε, πριν το γύρο της Indianapolis, ότι μοναδικός του στόχος είναι να υπογράψει το συμβόλαιο με την ομάδα της Suzuki, υπογραμμίζοντας ότι η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών ήταν πολύ κοντά στο να οριστικοποιηθεί.

Πάντως η νέα πρωτότυπη μοτοσυκλέτα του κατασκευαστή, σύμφωνα με τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τις δοκιμές στις οποίες έχει πάρει μέρος, μάλλον δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί ικανή να σπάσει την κυριαρχία της Honda και της Yamaha στο Πρωτάθλημα.

«Ξέρω καλά ότι δεν πρόκειται να ανέβω στη μοτοσυκλέτα και να αρχίσω να κερδίζω αγώνες, επειδή είναι μια καινούργια ακόμα μοτοσυκλέτα», παραδέχεται ο Aleix Espargaro. «Η πρόκληση υπάρχει και η Suzuki είναι μια μεγάλη φίρμα, που θέλει να κερδίσει τον Τίτλο σε δυο ή τρία χρόνια και θα δώσουν ό,τι μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση».

Παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρον για τον αναβάτη έδειξε τόσο η Ducati, όσο και η LCR Honda, ο ίδιος τόνισε ότι η Suzuki «... ήταν ήδη από πέρυσι η καλύτερη επιλογή για εμένα. Είναι μια μεγάλη φίρμα και το όλο project είναι ωραίο».

«Η επιλογή της LCR ήταν επίσης πολύ καλή και δύσκολα είπα το όχι, διότι έχουν μια εργοστασιακή Honda που θα είναι πολύ ανταγωνιστική. Επέλεξα όμως την Suzuki και την εργοστασιακή θέση, που θα μου δώσει την ευκαιρία να εξελίξω τη μοτοσυκλέτα», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμη για το Brno η Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανέωσε για 1 χρόνο ο Smith!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα