• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Η συνέντευξη τύπου!
Όλα έτοιμα για την έναρξη του 12ου Γύρου!
Νέα 28/08/2014 - 23:29

Στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, πρώτος πήρε το λόγο ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez, ο οποίος στον προηγούμενο γύρο του Brno είδε το τρομερό σερί των δέκα συνεχόμενων νικών του, να σταματά από τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa!

«Στο Brno έφτασε η ημέρα που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Ενδεχομένως να ήταν ο χειρότερός μου αγώνα στη μεγάλη κατηγορία, αλλά τη Δευτέρα (σ.σ. στο προγραμματισμένο επίσημο τεστ στην τσέχικη πίστα) βρήκαμε κάτι καλό κι έτσι είμαστε αισιόδοξοι. Το Silverstone είναι μια πολύ ωραία πίστα και ο καιρός φαίνεται ότι θα είναι καλός το Σ/Κ».

Από την πλευρά του, ο θριαμβευτής της Τσεχίας, Dani Pedrosa, υπογράμμισε: «Το Σ/Κ στο Brno ήταν εξαιρετικό, όπως και το τεστ της Δευτέρας. Εδώ πέρυσι κάναμε αρκετά καλό αγώνα, έπρεπε να καλύψω μια διαφορά βέβαια, αλλά όλα πήγαν καλά. Είμαι χαρούμενος που είμαστε εδώ κι ο καιρός δείχνει καλός. Στην αρχή πρέπει να συνηθίσουμε την πίστα, που είναι αρκετά διαφορετική. Είναι πολύ επίπεδη και πρέπει πάντα να έχεις στο νου σου τα σημάδια που έχεις βάλει».

Στη συνέχεια μίλησε ο Valentino Rossi, τονίζοντας: «Έχω ξεκινήσει καλά το δεύτερο μισό της σεζόν. Δυστυχώς όμως δεν είναι αρκετό για να πάρω τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιώσουμε το ρυθμό μας μέχρι και τον τελευταίο γύρο. Η πίστα εδώ είναι μεγάλη και τεχνική, πλατιά και γρήγορη και μ’ αρέσει. Δεν είναι εύκολο να μάθεις τις γραμμές. Δεν τα πάμε καλά εδώ. Πέρυσι ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν ήταν αρκετό. Φέτος είμαστε καλύτεροι στα φρένα κι έτσι θα μπορούμε να παρουσιαστούμε πιο βελτιωμένοι».

Ο ομόσταυλος του Rossi, Jorge Lorenzo, ο οποίος είναι και ο μόνος οδηγός της μεγάλης κατηγορίας με παραπάνω από μια νίκες στο Silverstone (από το 2010 όταν και επέστρεψε η πίστα στο ημερολόγιο αγώνων), είπε: «Μ’ αρέσει η πίστα πολύ και ανέκαθεν ήμουν γρήγορος. Το Silverstone είναι μια ευνοϊκή για εμένα πίστα. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε κάνει σημαντικά βήματα μπροστά με τη μοτοσυκλέτα. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σταθερά».

Εν τω μεταξύ, ο Bradley Smith σχολίασε:«Το σπίτι μου είναι μισή ώρα από την πίστα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ! Φέτος, έχουμε 12 μήνες περισσότερη εμπειρία με τη MotoGP μοτοσυκλέτα και είμαι πολύ πιο χαρούμενος πάνω της. Έχω κάποια καλά αποτελέσματα στο παρελθόν εδώ και είμαστε σε καλή κατάσταση μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα».

Παρά την άσχημη σεζόν που διανύει με την Ducati, ο Cal Crutchlow δεν χάνει ποτέ το χιούμορ του!«Δεν είναι το αληθινό εντός έδρας GP για εμένα, καθώς ο Smith είναι ο καλύτερος Βρετανός αναβάτης κι έτσι αυτός έχει όλη την πίεση», αστειεύτηκε ο αναβάτης της Ducati!«Κάναμε δοκιμές αυτή την εβδομάδα και βρήκαμε κάποιες ρυθμίσεις κι έτσι ελπίζουμε να είμαστε πιο κοντά στην κορυφή και να δώσουμε μάχες με τον Andrea Dovizioso», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

UK Moto3 ΕΔ1: Μάχη Miller-Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Σημαντική αναβάθμιση στην Aragon!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα