• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3 ΕΔ1: Μάχη Miller-Vinales!
Στο τέλος ο Αυστραλός έκανε τον καλύτερο χρόνο!
Νέα 29/08/2014 - 13:08

Τα τελευταία λεπτά ήταν τα πλέον συναρπαστικά στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας Moto3, που άνοιξαν την αυλαία του 12ου Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών!

Οι περισσότεροι έκαναν την επίθεσή τους στο χρόνο, με νικητή τον Jack Miller ο οποίος έγραψε 2:16.439 κι έμεινε 27 χιλιοστά μπροστά από τον Isaac Vinales που προσπάθησε με τον τελευταίο του γύρο να αρπάξει την πρώτη θέση!

Τις δυο KTM μπροστά ακολούθησαν οι δυο αναβάτες της Honda, ο Alex Marquez - τρίτος και με διαφορά μόλις 78 χιλ. από τον πρώτο - και ο Alex Rins. Θέση στην πεντάδα πήρε και ο Romano Fenati, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που έπεσε κάτω από το όριο του 2:17.

Ο Miguel Oliveira ξεκίνησε πολύ δυνατά και κράτησε για αρκετά λεπτά την πρώτη θέση, χάρη στον έβδομο πολύ γρήγορο γύρο του, ωστόσο στο τέλος υποχώρησε στην έκτη θέση, μπροστά από τους Antonelli και Niklas Ajo.

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Efren Vazquez και ο Enea Bastianini. Ο αντικαταστάτης του Θανάση Σίσση στη Mahindra, Andrea Migno, τερμάτισε στην πολύ καλή 20η θέση, με διαφορά από τον πρώτο κάτω από δυο δευτερόλεπτα!

Επόμενο άρθρο »

UK ΕΔ1: Κανένα πρόβλημα για Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Η συνέντευξη τύπου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα