• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Είμαι έτοιμος για το MotoGP!
Στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο για κάποιο αστείο!
Νέα 02/10/2014 - 10:32

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από τότε που και επίσημα έγινε γνωστό ότι ο Maverick Vinales θα συνεχίσει στη μεγάλη κατηγορία με την εργοστασιακή ομάδα της Suzuki και ο νεαρός Ισπανός άσος - που αγωνίζεται φέτος ως rookie στην Moto2 - δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του!

Είναι ο πρώτος από τη μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος που επιβεβαιώνεται επίσημα ότι θα κάνει το άλμα στην MotoGP το 2015, όντας τρίτος στο βαθμολογικό πίνακα μετά την ωραία του νίκη στον προηγούμενο Γύρο της Aragon. Οι δυο μπροστά του στο βαθμολογικό πίνακα - Tito Rabat και Mika Kallio - θα παραμείνουν στην Moto2 και τη νέα σεζόν.

«Για να είμαι τελείως ειλικρινής, νοιώθω πιο έτοιμος όσο περνάει ο καιρός! Με κάθε αγωνιστικό τριήμερο που περνά, νοιώθω ότι δουλεύω όλο και καλύτερα στην Moto2. Ξέρω περισσότερα για την ομάδα και τη μοτοσυκλέτα και προσαρμόζομαι καλύτερα σε κάθε πίστα. Παράλληλα έχω και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις αποφάσεις μου».

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο αστείο. Ήμουν στην Moto2 για πρώτη φορά και ξαφνικά, ένα μεγάλο εργοστάσιο όπως η Suzuki με ήθελε! Στην αρχή λες από μέσα σου: θα θέλουν να μου μιλήσουν για τα επόμενα χρόνια, αλλά τελικά με ήθελαν για του χρόνου».

«Στο τέλος συμφωνήσαμε. Είναι κάτι σαν όνειρο για εμένα! Είμαι χαρούμενος που θα ανέβω στη μεγάλη κατηγορία και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!» σχολίασε ο Vinales, ο οποίος θα έχει δίπλα του στο γκαράζ τον Aleix Espargaro. Οι δυο τους, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη «γεύση» της νέας GSX-RR στην Βαλένθια, στο τεστ που θα ξεκινήσει την Δευτέρα μετά τον αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Ο Πρωτ. του Red Bull Rookies Cup στον Aspar!

« Προηγούμενο άρθρο

Πέντε λεπτά με τον Davide Brivio!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα