• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Πρωτ. του Red Bull Rookies Cup στον Aspar!
Ο Jorge Martin στην Moto3 δίπλα στον Guevara
Νέα 02/10/2014 - 13:18

Ο Aspar υπέγραψε τον Jorge Martin, τον Πρωταθλητή του Red Bull Rookies Cup, ο οποίος θα συνεχίσει του χρόνου στη μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος, δίπλα στον Juanfran Guevara.

Η ομάδα πρόσθεσε ότι μπορεί να υπάρξει και μια ακόμα ανακοίνωση-έκπληξη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να έχει τρεις οδηγούς το 2015 στην κατηγορία. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο σχεδιασμός του Aspar για την ομάδα στην Moto2 καθυστερεί «προσωρινά».

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Aspar θα αγωνίζεται από του χρόνου στην Moto3 με μοτοσυκλέτες της Mahindra! Όσο για τη μεταγραφή του Martin, ο Jorge Martinez Aspar τόνισε σχετικά: «Είναι ένας αναβάτης που έχει κερδίσει το σεβασμό όλων μας, τα πηγαίνει περίφημα και του αξίζει μια ευκαιρία».

«Του έχω μιλήσει και του έχω επισημάνει κάποια σημεία που θέλουμε να βελτιώσει. Το πιο σημαντικό πάντως είναι να συνεχίσει μ’ αυτό το όραμα που έχει και τη θέληση να παίρνει ρίσκα και να μεγαλώνει αγωνιστικά. Είναι νέος και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ρουφά κυριολεκτικά τα πάντα γύρω του, τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Στον Aspar ο Eugene Laverty!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Είμαι έτοιμος για το MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα