• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Η RS είναι απίστευτη!
1η ημέρα δοκιμών για τον Αυστραλό στη Μαλαισία
Νέα 26/11/2014 - 17:22

Ο Jack Miller βρίσκεται από σήμερα στην πίστα Sepang της μακρινής Μαλαισίας και - παρουσία κάποιων ακόμα δοκιμαστών - συνέχισε την προσαρμογή του στα εντελώς νέα δεδομένα της μεγάλης κατηγορίας του MotoGP, στην οποία θα αγωνίζεται του χρόνου.

Ο Αυστραλός, όντας rookie το 2015, έχει το δικαίωμα να κάνει περισσότερα τεστ από τους άλλους αναβάτες, ώστε να διευκολυνθεί ακόμα περισσότερο στη μετάβασή του από την Moto3 στη MotoGP.

Το νέο - και πολλά υποσχόμενο - απόκτημα της CWM-LCR Honda (της ομάδας του Αν. Κωνσταντίνου με το έντονο ελληνικό χρώμα) έκανε 39 γύρους την πρώτη ημέρα των δοκιμών. Η θερμοκρασία ήταν στους 32oC, αρκετά χαμηλότερη με αυτήν που επικρατούσε εκεί κατά τη διάρκεια του GP.

«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε μια άλλη πίστα στην καινούργια μοτοσυκλέτα, μια τελείως διαφορετική πίστα σε σχέση με αυτή της Βαλένθια. Τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα στην αρχή, διότι γλίστραγε και είχε έντονο σπινάρισμα, μιας και δεν υπήρχαν πολλές μοτοσυκλέτες έξω».

«Προς το τέλος της ημέρας όμως, άρχιζα να το διασκεδάζω. Μαθαίνω συνεχώς πως να προσαρμόζω το στυλ μου στη CWM-LCR Honda και πως να τη στήνω καλύτερα. Είναι απίστευτη! Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δύναμή της κι εδώ μπόρεσα να την εκμεταλλευτώ όλη! Αύριο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο στυλ μου», σχολίασε ο Jack Miller.

Να σημειώσουμε ότι ο Αυστραλός βγήκε στην πίστα για πρώτη φορά με την RC213V-RS, την αναβαθμισμένη OPEN Honda με την οποία θα αγωνίζεται του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Υποχρεωτική αλλαγή στη βροχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Το... ελιξήριο νεότητας του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα