• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το... ελιξήριο νεότητας του Rossi!
Δουλεύοντας μαζί τους, νοιώθω κι εγώ νέος!
Νέα 26/11/2014 - 17:06

Ο Valentino Rossi παραδέχτηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του, ότι οι νεαροί αναβάτες και οι δραστηριότητες της Ακαδημίας του, VR46 Academy, είναι καθοριστικοί παράγοντες που τον κρατάνε... νέο!

«Για μένα είναι τέλειο! Με βοηθάει πολύ, επειδή δουλεύοντας με τους νεαρούς οδηγούς νοιώθω κι εγώ νέος. Είναι πολύ διασκεδαστικά όταν προπονούμαστε μαζί. Ειλικρινά, πρέπει να πω ότι δοκιμάζουμε κάποια πράγματα μ’ αυτούς, πριν τα κάνω κι εγώ!»

Ανάμεσα στους πιο γνωστούς αναβάτες της Ακαδημίας του Vale, είναι ο Romano Fenati, οδηγός της VR46 στη Moto3, ο Francesco Bagnaia, ο ομόσταυλός του φέτος και οι Franco Morbidelli (Moto2), Niccolo Antonelli (Moto3), Andrea Migno (Moto3), Nicolò Bulega (CEV) και ο ετεροθαλής αδερφός του Rossi, Luca Marini, που αγωνίζεται στο Ισπανικό Πρωτάθλημα.

Ο Migno θα πάρει τη θέση του Bagnaia στη VR46, με τον τελευταίο να βρίσκει θέση στην ομάδα του Aspar που θα αγωνίζεται το 2015 με Mahindra. Ο Morbidelli θα παραμείνει με την Italtrans, ενώ ο Antonelli φεύγει από τον Gresini και θα είναι στην Ongetta Honda τη νέα σεζόν.

«Προσπαθήσαμε από την αρχή της χρονιάς να εστιάσουμε με τον Nico (σ.σ. Antonelli) στα λάθη και να ελέγξουμε όλες τις λεπτομέρειες για να βελτιωθεί η απόδοσή του. Είναι ταχύτατος στις κατατακτήριες, αλλά πρέπει να δουλέψει και σε ρυθμό αγώνα. Στους τελευταίους Γύρους τα πήγε καλά».

Επόμενο άρθρο »

Miller: Η RS είναι απίστευτη!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Τα τεστ συνεχίζονται στη Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα