• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Τα τεστ συνεχίζονται στη Jerez
Suzuki, Aprilia και από σήμερα Ducati και NGM Forward
Νέα 26/11/2014 - 16:20

Το δίδυμο της Suzuki, Aleix Espargaro και Maverick Vinales, βρίσκονται από την Δευτέρα στην πίστα της Jerez για ιδιωτικές δοκιμές, ενώ από χτες βρέθηκαν μαζί τους και οι Marco Melandri και Alvaro Bautista της Gresini Aprilia.

Σήμερα, στην Ισπανική πίστα ξεκίνησαν δοκιμές και η εργοστασιακή ομάδα της Ducati με την NGM Forward Racing. Μαζί με τις προαναφερθείσες ομάδες, στην πίστα ήταν και διάφορες ομάδες από τα SBK.

Χτες, ο Aleix Espargaro έκανε 1:40,1 ενώ ο καινούργιος του ομόσταυλος έγραψε 1:40,7 παρά το γεγονός ότι είχε δυο μηχανικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, που του στέρησαν πολύτιμο χρόνο από την πίστα.

Ο καλύτερος χρόνος της Aprilia ήταν το 1:41,100 - με τον Alvaro Bautista - ενώ ο Marco Melandri, που επιστρέφει στο MotoGP μετά από τέσσερα χρόνια, έκανε 1:41,682.

Σήμερα στην πίστα βρέθηκε και η εργοστασιακή ομάδα της Ducati με τους Andrea Dovizioso και Andrea Iannone, ενώ μαζί τους έκαναν αρκετούς γύρους και οι Stefan Bradl και Loris Baz της Forward Racing.

Το παρόν έδωσαν και οι Hector Barbera και Mike di Meglio της Avintia καθώς και κάποιες ομάδες της Moto2. Αύριο θα έχουμε αναλυτικότερο ρεπορτάζ.

Επόμενο άρθρο »

Το... ελιξήριο νεότητας του Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα