• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έτσι θα κερδίσουμε τη Honda!
Τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει τον Marquez;
Νέα 27/11/2014 - 17:49

O Valentino Rossi αποκάλυψε σε ποιο τομέα θα πρέπει να βελτιωθεί του χρόνου, ώστε να παρουσιαστεί αρκετά δυνατός για να διεκδικήσει το 10ο Τίτλο της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνει ο Vale για να κερδίζει τη Honda του δις Παγκόσμιου Πρωταθλητή στη μεγάλη κατηγορία Marc Marquez, το 2015;

«Πρώτα απ’ όλα με την ομάδα μου, με τον Silvano (σ.σ. Galbusera, τον αρχιμηχανικό του) θα έχει ένα χρόνο εμπειρίας στο MotoGP κι ένα χρόνο συνεργασίας με όλα τα παιδιά. Έτσι θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε κι άλλο τον τρόπο δουλειάς μας», σχολίασε ο Rossi.

«Παράλληλα θα έχουμε και καλά δεδομένα για τη νέα σεζόν. Όσο για εμένα, ο Marc χρησιμοποιεί τη μοτοσυκλέτα του με πολύ διαφορετικό τρόπο και έχει τη δυνατότητα να μπαίνει στις στροφές γρήγορα».

«Είναι και η μοτοσυκλέτα... είμαστε πολύ γρήγοροι, η μοτοσυκλέτα είναι δυνατή κι ανταγωνιστική κι έχουμε καλή επιτάχυνση. Αλλά υποφέρουμε λίγο όταν έρχεται η φθορά των ελαστικών».

«Χάνουμε στις στροφές σε σχέση με τις Honda κι εκεί πρέπει να βελτιωθούμε», παραδέχτηκε ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Επόμενο άρθρο »

Ράλλυ Monza 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η Suzuki στη Βαλένθια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα