• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Marquez: Ξεπεράσαμε κάθε δυσκολία!
Ήμασταν σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε κάθε εμπόδιο
Νέα 27/11/2014 - 12:49

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τον Γύρο της Βαλένθια και ο Alex Marquez ξαναφέρνει στη μνήμη του τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στον οποίο κατάφερε να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο μικρότερος αδερφός του Marc Marquez έγραψε ιστορία στις 9 Νοεμβρίου, καθώς με τον Τίτλο που εξασφάλισε και σε συνδυασμό με τον Τίτλο του αδερφού του, έγιναν τα μόνα αδέρφια στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που έχουν πάρει Παγκόσμιο Τίτλο και μάλιστα την ίδια χρονιά!

«Ποτέ δεν τα παρατήσαμε», σχολίασε ο Alex Marquez στο motogp.com, αναφερόμενος στο γεγονός ότι είχε βρεθεί και 44 βαθμούς πίσω από τον μεγάλο του αντίπαλο στο Πρωτάθλημα, τον Jack Miller. «Πάντα είχαμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να φτάσουμε στο τελευταίο τρίτο της σεζόν και να έχουμε ελπίδες».

«Αυτό ήταν το κίνητρό μας και αυτό μας κράτησε ώστε να δουλεύουμε σκληρά όλη τη σεζόν. Στην Aragon, όταν για πρώτη φορά πέρασα μπροστά στη βαθμολογία, άρχισα να πιστεύω ότι μπορούμε τον Τίτλο. Είχα πει τότε στον εαυτό μου: οκ Alex, τώρα είσαι μπροστά αλλά πρέπει να μείνεις εκεί. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος».

«Σε κάθε περίσταση κατάφερνα να παραμένω ήρεμος», συνέχισε ο 18χρονος Ισπανός. «Συνέχιζα να παίρνω βαθμούς, γνωρίζοντας ότι αυτό θα μας έφερνε στη Βαλένθια με το πλεονέκτημα. Ήμασταν έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία, χωρίς να χάσουμε τη ψυχραιμία μας και αυτό εξαιτίας της σκληρής δουλειάς που κάναμε όλο το Σ/Κ», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Η SIN1ORIS RACING πήρε δύο Πρωταθλήματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Υποχρεωτική αλλαγή στη βροχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα