• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Καιρός ήταν...!
Δεν γινόταν να το αναβάλλουμε για πάντα
Νέα 27/11/2014 - 14:27

Ο Davide Brivio παραδέχτηκε ότι η Suzuki δεν θα μπορούσε να αναβάλλει κι άλλο την επιστροφή της στο MotoGP!

Όταν ρωτήθηκε γιατί επιστρέφει η Suzuki το 2015, ενώ την επόμενη σεζόν θα αλλάξει άρδην το Πρωτάθλημα με τις αλλαγές στους κανονισμούς, ο Brivio απάντησε:

«Αν θυμάστε, αρχικά είχαμε προγραμματίσει να επιστρέψουμε το 2014. Μετά το καθυστερήσαμε, αλλά δεν θα μπορούσαμε να το καθυστερούμε για πάντα. Έρχεσαι και αγωνίζεσαι με τους νυν κανονισμούς και μετά προετοιμάζεσαι για το μέλλον».

Η νέα GSX-RR - με τον εν σειρά τετρακύλινδρο κινητήρα - έχει χαρακτηριστικά, όνομα και χρώματα που φέρνουν ακόμα πιο κοντά το Αγωνιστικό Τμήμα της Suzuki με το εμπορικό κομμάτι της εταιρείας. Ένας δεσμός, που όπως υπογράμμισε ο Brivio, θα «...γίνεται ολοένα και πιο στενός στο μέλλον».

Η Suzuki απείχε για τρεις σεζόν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

«Το γεγονός ότι ήταν εκτός και αποφάσισε να επιστρέψει, παρά τη δεδομένη οικονομική κατάσταση, αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι για το εργοστάσιο να είναι στο MotoGP. Αφενός για να αυξηθούν οι πωλήσεις, αλλά και για να μεγαλώσει ο ενθουσιασμός ανάμεσα στους οπαδούς, στους υπαλλήλους, στους dealers».

Όπως οι βασικοί της ανταγωνιστές, η Suzuki βασίζεται εν πολλοίς στις ανερχόμενες αγορές της Ν.Α. Ασίας και ο Brivio ελπίζει σε μεγαλύτερη διείσδυση της φίρμας σ’ αυτές της χώρες.

«Αυτός είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους. Περιοχές όπως η Ινδονησία, η Ταϋλάνδη, το Βιετνάμ και η Μαλαισία είναι χώρες που όλοι οι κατασκευαστές κάνουν χρυσές δουλειές. Θέλουμε κι εμείς να πάρουμε όσο μεγαλύτερο κομμάτι γίνεται. Πρέπει πραγματικά να γίνουν αγώνες εκεί».

«Από εμπορικής σκοπιάς, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν ξέρω τα ακριβή νούμερα, αλλά εκεί βγάζουν κέρδος οι κατασκευαστές. Για όλους, όχι μόνο για τη Suzuki, αυτές οι περιοχές είναι πολύ σημαντικές και θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εκεί».

Επόμενο άρθρο »

Video: Η Suzuki στη Βαλένθια!

« Προηγούμενο άρθρο

Η SIN1ORIS RACING πήρε δύο Πρωταθλήματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα