• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Διαλύσαμε κάποιες αμφιβολίες!
Ήμουν πιο γρήγορος σε σχέση με το Σ/Κ του αγώνα
Νέα 30/11/2014 - 16:26

Με θετικές εντυπώσεις έκλεισε το τελευταίο τεστ της σεζόν 2014 για τον Andrea Iannone, τον αναβάτη που πήρε τη θέση του Cal Crutchlow στο γκαράζ της εργοστασιακής ομάδας της Ducati.

Ο Ιταλός και η Ducati έκαναν ιδιωτικές δοκιμές την προηγούμενη εβδομάδα στη Jerez, με τον Iannone να δοκιμάζει κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις σε σχέση με το GP που είχε γίνει εκεί στις αρχές του Μαΐου και κατάφερε να ρίξει τον καλύτερό του χρόνο κατά εφτά δέκατα!

«Τα πράγματα εξελίχθηκαν αρκετά θετικά για εμάς, διότι καταφέραμε να δοκιμάσουμε πολλά διαφορετικά set-up στη μοτοσυκλέτα μας και να επανεπιβεβαιώσουμε ό,τι είχαμε δοκιμάσει στη Βαλένθια», σχολίασε ο νέος Andrea στην ομάδα των κόκκινων.

«Στο τέλος ήμασταν πιο γρήγοροι σε σχέση με το Σ/Κ του αγώνα. Ακόμα και με το σκληρό ελαστικό κατάφερα να κάνω καλούς χρόνους και να διατηρήσω καλό ρυθμό και γι’ αυτό είμαι αρκετά χαρούμενος».

«Συγκεντρώσαμε αρκετές πληροφορίες τις τελευταίες δυο ημέρες για τη νέα μοτοσυκλέτα. Είμαι επίσης χαρούμενος και για τη νέα μου ομάδα. Μ’ αρέσουν πολύ τα νέα παιδιά και είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μας μέσα στο box της ομάδας».

Επόμενο άρθρο »

Rally Monza 2014: 2ος ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Πανίσχυρος ο νέος V4!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα