• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rally Monza 2014: 2ος ο Rossi!
Νικητής ο Robert Kubica
Νέα 01/12/2014 - 10:12

Ο πρώην πιλότος της F1, Robert Kubica, κατάφερε να επικρατήσει στο Rally της Monza που έγινε το Σ/Κ που μας πέρασε, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον θρύλο του MotoGP, Valentino Rossi.

Ο Kubica, που αγωνίζεται στα ράλλυ μετά τον τραυματισμό του και την αναγκαστική του αποχώρηση της F1, κατάφερε να αντιστρέψει τα πράγματα και να υπερκεράσει τη διαφορά υπέρ του Rossi, ολοκληρώνοντας τις εννέα ασφάλτινες ειδικές 12,5δ από τον Ιταλό.

Την Κυριακή, τελευταία ημέρα του Rally, ο Valentino Rossi ξεκίνησε με προβάδισμα 7,2δ, ωστόσο ο Robert Kubica κατάφερε να νικήσει την πρώτη ειδική με 2,1δ διαφορά και στη συνέχεια έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση στη δεύτερη, παίρνοντας τη νίκη και την πρώτη θέση επικρατώντας με 17,6δ διαφοράς!

Μαζί με τους Kubica και Valentino Rossi, στο βάθρο ήταν και ο Stefano d’ Aste (+68,5δ). Ο νέος Team Manager της Suzuki (και πρώην επικεφαλής στη Yamaha) Davide Brivio πήρε την 4η θέση (+92,5δ) δίπλα στον αδερφό του Roberto.

Το μεγάλο αστέρι των Motocross, Toni Cairoli, πήρε την έκτη θέση μπροστά από τον πολύ καλό φίλο του Vale, Alessio “Uccio” Salucci. Να σημειώσουμε ότι ο Kubica επικράτησε του Rossi και στο «Master Show», με τους δυο να οδηγούν Ford Fiesta προδιαγραφών WRC.

Από σήμερα ξεκινά κι επίσημα η απαγόρευση δοκιμών για τους αναβάτες όλων των κατηγοριών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κι έτσι ο Valentino Rossi θα ανέβει και πάλι στην αγαπημένη του Μ1 στις αρχές Φλεβάρη στη Μαλαισία.

Επόμενο άρθρο »

Miller: Όλο και πιο γρήγορος!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Διαλύσαμε κάποιες αμφιβολίες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα