• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: O Ηerve Poncharal για τον Colin Edwards
Νέα 16/06/2009 - 07:27

O Colin ως άνθρωπος, είναι μια φοβερή προσωπικότητα. Δημιουργεί μια τόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα στην ομάδα, είναι πολύ φιλικός, δεν συμπεριφέρεται ποτέ σαν ένας σούπερ-σταρ ή σαν κακομαθημένο παιδί. Έχουμε μια υπέροχη σχέση μαζί του, πάντα χαμογελά, είναι πολύ καλός με όλη την ομάδα και νομίζω ότι όταν σταματήσουμε να δουλεύουμε μαζί του, θα μας λείψει πολύ γιατί είναι ένας από τους τρεις καλύτερους που έχουμε γνωρίσει στην καριέρα μας. Ως οδηγός είναι ένας πολύ ταλαντούχος οδηγός, για μένα και από ότι έχω ακούσει από τους ανθρώπους της Yamaha και της Bridgestone είναι ο καλύτερος στην εξέλιξη. Είναι πολύ ευαίσθητος με κάθε ρύθμιση και τα σχόλιά του είναι εξαιρετικά χρήσιμα για όλα τα τεχνικά μέρη που έχουμε στη μοτοσυκλέτα. Έτσι είναι ένας φοβερός οδηγός στα τεστ και αν η Yamaha M1 είναι τόσο καλή, ένα μέρος οφείλεται στην τρομερή δουλειά που έκανε στη διάρκεια του χειμώνα. Ως αγωνιζόμενος είναι πολύ γρήγορος, είναι πολύ ασφαλής, χωρίς σχεδόν καμία πτώση, πέρυσι στην Κίνα πήρε την pole position, πήραμε δύο βάθρα, ήταν μια σπουδαία χρονιά, αλλά πιστεύω ότι οι δυνατότητές του είναι μεγαλύτερες από ότι τα αποτελέσματά του. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, ένας τόσο ταλαντούχος οδηγός, δεν έχει ποτέ μια νίκη. Ίσως είναι πολύ καλός, πολύ τζέντλεμαν στη διάρκεια του αγώνα, γιατί κάποιες φορές είναι ταχύτερος στις δοκιμές από ότι στον αγώνα.

Σίγουρα δεν είναι ο νεώτερος οδηγός στην πίστα, αλλά είναι μακριά από το τέλος της καριέρας του και νομίζω ότι τα καλύτερα ακόμη δεν έχουν έλθει. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και ελπίζω η πρώτη νίκη του Colin να έλθει με εμάς την Tech3.

 

Ε: Ακούγονται διάφορα ότι θα πάει στην Aprilia του χρόνου. Εσείς τι κάνετε πάνω στο θέμα;

 

Η.Ρ.: Υπάρχουν ακόμη πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πριν υπογράψουμε ένα συμβόλαιο με τους σπόνσορες και την Yamaha, αλλά ξεκάθαρα δουλεύουμε πάνω στο να έχουμε τον Colin μαζί μας την επόμενη χρονιά.

Επόμενο άρθρο »

Ραγίσματα σε χέρι και πόδι για Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Tαχύτερος ο Dovi στις πρωινές Επίσημες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα