• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Χορηγός της KTR η Monster!
Monster Energy και Kawasaki μαζί από το 2015
Νέα 19/01/2015 - 13:53

Η Kawasaki Racing Team ανακοίνωσε μια καινούργια συμφωνία χορηγίας με την Monster Energy, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν του 2015.

Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει ευρεία παρουσία στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με πιο αξιοσημείωτη την υποστήριξή της στην ομάδα της Tech 3, ενώ έχει πολλαπλές προσωπικές χορηγίες όπως για παράδειγμα με τον Valentino Rossi και τον Cal Crutchlow.

Η εταιρεία ήταν χορηγός και στις ομάδες motocross και supercross της Kawasaki, ενώ από τη νέα σεζόν θα βλέπει το logo της και στις πράσινες μοτοσυκλέτες των SBK.

Εδώ να σημειώσουμε ότι αυτοκόλλητα με το logo της εταιρείας θα υπάρχει και στις μαύρες ZX-10R που θα πάρουν μέρος στις δοκιμές.

«Το να αγωνιζόμαστε και το να κερδίζουμε, δεν είναι απλά αυτό που αντιπροσωπεύει την Monster Energy, είναι αυτό που προσδοκούμε», σχολίασε ο Tommy Hayden της Monster.

«Η Monster Energy έχει πολλές επιτυχίες στο υψηλότερο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τώρα με την προσθήκη της KRT, θέλουμε να διακριθούμε στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, στα SBK που βασίζονται σε μοτοσυκλέτες παραγωγής».

«Η Kawasaki Racing Team έχει αποδείξει τη δυναμική της στα SBK και με αναβάτες όπως οι Tom Sykesκαι ο νεοφερμένος Jonathan Rea, είμαστε πεπεισμένοι ότι τα καλά έρχονται τόσο το 2015, όσο και στο μέλλον», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Συμφωνήθηκαν οι αρχές για την ECU του 2016

« Προηγούμενο άρθρο

Εντυπώσεις του Aoyama για τα Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα