• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Βελτιώσαμε τη μοτοσυκλέτα
Σε σύγκριση με την αντίστοιχη της Valencia
Νέα 04/02/2015 - 23:35

Πρώτη ημέρα του πρώτου τεστ της φετινής σεζόν, στην πίστα της Μαλαισίας και ο Dani Pedrosa τερμάτισε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον ομόσταυλό του Marc Marquez.

 

Ο βετεράνος Ισπανός του HRC είχε και μια πτώση στα τελευταία λεπτά, όταν έχασε το μπροστινό στην ένατη στροφή της πίστας, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα και η μοτοσυκλέτα του είχε πολύ λίγες ζημιές.

 

Το ξεκίνημα ήταν απαιτητικό για τον Pedrosa, καθώς τόσο αυτός όσο και ο Marc Marquez πέρασαν την ημέρα τους αξιολογώντας τρεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες. Στο τέλος, ο Dani έμεινε 0,483δ πίσω από τον Marquez, με καλύτερο χρόνο στα 2:00.745δ.

 

«Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που βγάλαμε σήμερα, πρώτη ημέρα των δοκιμών. Επιστρέψαμε μετά από καιρό πάνω στη μοτοσυκλέτα και είχαμε καλό ρυθμό. Τα πήγαμε καλά και πιστεύω ότι βελτιώσαμε τη μοτοσυκλέτα σε σύγκριση με την αντίστοιχη της Valencia», σχολίασε.

 

«Είχαμε πολλή δουλειά να κάνουμε και ήταν θετικό που είχαμε μια καλή πρώτη ημέρα. Ήταν σημαντικό και είμαστε χαρούμενοι με ό,τι πετύχαμε. Υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Αύριο θα δούμε αν θα καταφέρουμε να πάμε κι άλλο μπροστά».

Επόμενο άρθρο »

Θετική 1η ημέρα για Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Καλύτερα από πέρυσι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα