• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Δεν περιμένω θαύματα!
Η 1η ημέρα, ίσως η πιο δύσκολη στιγμή για εμάς
Νέα 05/02/2015 - 00:31

Ο Aleix Espargaro, ο εργοστασιακός αναβάτης της Suzuki, τερμάτισε στην 14η θέση την πρώτη ημέρα του τεστ στην Μαλαισία, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να γίνουν θαύματα, στην επιστροφή της Suzuki στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος.

 

«Ήταν μια καλή πρώτη ημέρα και αυτό διότι ξέραμε πριν έρθουμε εδώ ότι αυτή ενδεχομένως να ήταν και η πιο δύσκολη στιγμή για εμάς. Ξέρω ότι δούλεψαν όλοι πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, για να κατανοήσουν τα προβλήματα που είχαμε με το μοτέρ στην Valencia».

 

«Έκανα καλή δουλειά, γιατί τόσο οι δοκιμαστές μας όσο κι εγώ με τον Maverick κάναμε πολλούς γύρους χωρίς κανένα πρόβλημα και αυτό είναι ένα καλό βήμα εμπρός. Προφανώς τώρα πρέπει να δουλέψουμε στο να έχουμε περισσότερη δύναμη, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα το έχουμε σε μια ή δυο ημέρες».

 

«Σήμερα ρίξαμε το βάρος μας στο πλαίσιο. Προσπαθήσαμε να το κατανοήσουμε καλύτερα και αλλάξαμε κάποια πράγματα. Παράλληλα προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα με τους ανθρώπους μου, καθότι όλοι είμαστε καινούργιοι. Ο Tom OKane είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός αρχιμηχανικός. Είναι ωραία να δουλεύεις μαζί του κι έχει μεγάλη εμπειρία».

 

Στη συνέχεια ο Espargaro τόνισε ότι η Suzuki ταιριάζει καλύτερα στο στυλ του, σε σχέση με την OPEN Yamaha που οδηγούσε πέρυσι, ενώ χαρακτήρισε τη διαφορά των δυο πλαισίων ως την «... ημέρα με τη νύχτα».

 

«Το πλαίσιο είναι ίδιο με αυτό της Valencia. Είναι η ημέρα με τη νύχτα, αν το συγκρίνω με την περσινή μου μοτοσυκλέτα. Είναι πολύ καλύτερο στα φρένα και στο να αλλάζεις κατεύθυνση, αν και η περσινή μοτοσυκλέτα ήταν λίγο καλύτερη στις γρήγορες στροφές. Σίγουρα όμως αυτή μου ταιριάζει καλύτερα».

 

Ένα από τα προβλήματα το οποίο θέλει να αντιμετωπίσει αύριο, σε συνεργασία με τους μηχανικούς του, είναι το σπινάρισμα του πίσω τροχού, εξαιτίας του οποίου «... χάνουμε πολύ χρόνο. Έτσι θα κοιτάξουμε αύριο να βελτιώσουμε την πρόσφυση στο πίσω μέρος και θα δούμε τα αποτελέσματα».

 

«Είμαστε 25 αναβάτες εδώ και προφανώς βρέθηκα δίπλα-δίπλα με άλλους μέσα στην πίστα. Η διαφορά στην ιπποδύναμη είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Όμως το ξέραμε αυτό και θα ήταν ανόητο να κολλάμε σ’ αυτό όλη την ώρα. Η Suzuki θέλει τη δύναμη όσο κι εγώ, έτσι πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Επόμενο άρθρο »

Sepang1 Ημέρα 2η: Οι χρόνοι στις 12:00

« Προηγούμενο άρθρο

Θετική 1η ημέρα για Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα