• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν είμαι ικανοποιημένος
Είχε έντονες ταλαντώσεις σήμερα το πρωί
Νέα 05/02/2015 - 16:00

Έντονα προβλήματα ταλαντώσεων είχε τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Sepang ο Valentino Rossi, με τον Ιταλό σούπερ σταρ να είναι φανερά δυσαρεστημένος που δεν κατάφερε να «χτίσει» πάνω στην καλή του χτεσινή εμφάνιση.

 

Ο Vale ήταν δεύτερος χτες και μόλις ένα δέκατο πίσω από το χρόνο του Marc Marquez, αλλά σήμερα έπεσε στην έκτη θέση και η διαφορά του από την κορυφή αυξήθηκε κατά έξι δέκατα.

 

«Το chattering (σ.σ. ταλαντώσεις) ήταν πολύ έντονο σήμερα το πρωί και ήδη από τα πρώτα λεπτά δεν μπορούσα να οδηγήσω στο 100%. Στο γύρο με το καινούργιο ελαστικό, ήμουν πιο αργός απ’ ότι χτες», σχολίασε ο Rossi.

 

«Περιμέναμε να ήμασταν λίγο πιο γρήγοροι, όπως ο Jorge. Το απόγευμα διορθώσαμε το θέμα με τις ταλαντώσεις, αλλά έπρεπε να αλλάξουμε αρκετά την ισορροπία και δεν έμεινα ευχαριστημένος. Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος».

 

«Ο ρυθμός μου δεν ήταν άσχημος και μπόρεσα να πάω λίγο πιο γρήγορα από χτες, αλλά νομίζω ότι μπορούμε πολύ καλύτερα κι έτσι αύριο το πρωί θα είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό γύρο με το καινούργιο ελαστικό. Μετά θα κάνουμε προσομοίωση, δεν ξέρω για πόσους γύρους, για να κατανοήσουμε το ρυθμό μας».

 

Ο Rossi δεν ήξερε πως να εξηγήσει το αναπάντεχο πρόβλημα με τις ταλαντώσεις που του παρουσιάστηκε σήμερα κι ελπίζει να τα πάει πολύ καλύτερα αύριο, τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών.

 

«Αλλάξαμε κάτι στη μοτοσυκλέτα, θέλοντας να δοκιμάσουμε κάτι άλλο, αλλά στο τέλος επιστρέψαμε σ’ αυτό που είχαμε χτες. Πάντως υπήρχαν ταλαντώσεις και δεν ξέρω γιατί. Δοκιμάσαμε με καινούργια ελαστικά και τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα, αλλά χάνουμε τρία δέκατα σε σχέση με χτες».

 

«Θα κοιτάξουμε την τηλεμετρία και θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε αν όλα είναι καλά, με τον συμπλέκτη, με το φρένο του κινητήρα και αύριο θα δοκιμάσουμε και πάλι».

 

Τέλος, ο πρώην αναβάτης της Ducati τόνισε ότι οι Dovizioso και Iannone θα έχουν την ευκαιρία να κοντράρουν τις Honda και τις Yamaha, αν η GP15 σταθεί στο ύψος των προσδοκιών.

 

«Είναι γρήγοροι, έχουν καλό ρυθμό και το πλεονέκτημα του πιο μαλακού ελαστικού. Αυτό ήταν ίσως καλό όταν η Ducati ήταν αργή, αλλά τώρα δεν καταλαβαίνω το γιατί. Όπως και να ‘χει, θεωρώ ότι είναι καλοί κι εξαρτάται από την καινούργια μοτοσυκλέτα, αν θα καταφέρουν να κάνουν το βήμα. Αν είναι καλή, τότε θα παλεύουν μαζί μας».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Καλύτερα κι από το 2013!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ο Marquez πρέπει να είναι φρικιό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα