• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Καλύτερα κι από το 2013!
Σήμερα το πρωί ένιωθα φανταστικά!
Νέα 05/02/2015 - 16:19

Πραγματικά ο Jorge Lorenzo είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα φέτος. Ο Ισπανός δεν έχει καμία σχέση με τον ολιγομίλητο και κατσουφιασμένο Lorenzo του 2014 και σήμερα επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όντας ο μόνος με χρόνο κάτω από τα δυο λεπτά στην πίστα της Sepang!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το πρωινό σήμερα ήταν φανταστικό. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχα να νοιώσω έτσι», σχολίασε ο Lorenzo. «Δεν ήταν μόνο ο χρόνο στο 1:59,9, αλλά και το γεγονός ότι μπορούσα να είμαι στο 2:00,0 σχετικά άνετα και σε υψηλές θερμοκρασίες».

 

«Μετά το μεσημεριανό δοκιμάσαμε πολλά πράγματα. Διαφορετικό πλαίσιο. Χάσαμε λοιπόν λίγο από την αυτοσυγκέντρωσή μας για να διατηρήσουμε καλό ρυθμό. Επίσης και η πίστα σαν να ήταν πιο γλιστερή και πολλοί ήταν αυτοί που δεν βελτιώθηκαν».

 

«Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Μου αρέσει πολύ η καινούργια Yamaha. Είναι μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα. Πρέπει απλά λίγο να βελτιωθούμε στα φρένα. Αν το καταφέρουμε αυτό στο επόμενο τεστ, σίγουρα θα είμαστε πολύ προετοιμασμένοι για το Κατάρ. Για την ώρα δεν έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά είμαστε σε επίπεδο για να κερδίζουμε αγώνες».

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι σήμερα το πρωί ένιωθε καλύτερα πάνω στη μοτοσυκλέτα του ακόμα κι από το 2013, χρονιά κατά την οποία κέρδισε οχτώ αγώνες, τους περισσότερους από κάθε άλλον, αλλά έχασε τον Τίτλο για μόλις τέσσερεις βαθμούς.

 

«Το 2014 κέρδισα δυο αγώνες... όμως πέρα από την Ιαπωνία, ήταν μια δύσκολη χρονιά για να διεκδικώ νίκες. Το 2013 κέρδισα οχτώ αγώνες, αλλά για να είμαι ειλικρινής, ούτε το 2013 δεν είχα την αίσθηση που είχα σήμερα το πρωί».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πιο επιθετικός ο νέος κινητήρας!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν είμαι ικανοποιημένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα