• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ψάχνοντας τον ιδανικό συνδυασμό
Έχουμε επιλέξει μοτοσυκλέτα και δουλεύουμε για να βελτιωθούμε
Νέα 05/02/2015 - 17:11

Τον ιδανικό συνδυασμό, συνεχίζει να ψάχνει στην Sepang ο Dani Pedrosa, με τον Ισπανό αναβάτη να έχει καταλήξει με ποια μοτοσυκλέτα θα συνεχίσει. Στο τέλος της ημέρας πήρε την τέταρτη θέση, πίσω από τον Marc Marquez και με καλύτερο χρόνο στα 2:00,260.

 

«Χρησιμοποίησα την καλύτερη φετινή μοτοσυκλέτα που είχα στη διάθεσή μου. Έκανα μόνο ένα γύρο με την περσινή και στη συνέχεια απλά δοκίμαζα ρυθμίσεις. Έχουμε επιλέξει τη μοτοσυκλέτα και τώρα δουλεύουμε για να την κάνουμε πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο οδηγήσιμη».

 

«Ξεκινήσαμε με τις ίδιες προδιαγραφές και είχαμε τα ίδια προβλήματα, αλλά πηγαίνουμε σχεδόν στην ίδια κατεύθυνση κι έχουμε διαλέξει την ίδια μοτοσυκλέτα. Αυτό δείχνει ότι υπήρχαν θέματα με την άλλη. Πρέπει όμως να δουλέψουμε λίγο με το πίσω μέρος και με τη σταθερότητα, διότι έκανα πολύ μικρές προσομοιώσεις».

 

«Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε στην ευστάθεια, στις στροφές και σε περισσότερη πρόσφυση για να την κάνουμε πιο άνετη. Γενικά μιλώντας βέβαια, αυτό που θες πάντα είναι καλύτερη πρόσφυση και λιγότερες σούζες. Προσπαθούμε να βρούμε τον ιδανικό συνδυασμό όλων αυτών. Σήμερα, από την αρχή μέχρι το τέλος, βελτιωθήκαμε».

 

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο του αρχιμηχανικό, τον Ramon Aurin, με τον οποίο δείχνει να ταιριάζει πάρα πολύ.«Είμαι χαρούμενος, η ομάδα είναι χαρούμενη και το HRC είναι χαρούμενο. Με τον Ramon είχαμε δουλέψει μαζί και πάλι, αλλά σε διαφορετική θέση. Έτσι συνεχίζουμε να χτίζουμε τη μεταξύ μας σχέση. Μου αρέσει ο χαρακτήρας του και αυτό είναι σημαντικό».

Επόμενο άρθρο »

Βελτίωση για τις Ducati στην Μαλαισία!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πιο επιθετικός ο νέος κινητήρας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα