• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βελτίωση για τις Ducati στην Μαλαισία!
Dovi: Ήθελα χρόνο στο 1:59!
Νέα 05/02/2015 - 17:28

Ιδανικές ήταν οι καιρικές συνθήκες τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών του MotoGP στην πίστα της Μαλαισίας, με τους αναβάτες της Ducati να βγαίνουν στην πίστα έχοντας πάντα στη διάθεσή τους την GP14,3.

 

Μόλις είκοσι λεπτά χρειάστηκαν για τον Andrea Dovizioso ώστε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση, γράφοντας - με μαλακό ελαστικό - το 2:00.015, δυο δέκατα κάτω από τον καλύτερο χρόνο της πρώτης ημέρας.

 

Ο μοναδικός που έπεσε κάτω από το όριο του 2:00 ήταν ο Jorge Lorenzo, με τον Andrea Dovizioso να συμβιβάζεται στο τέλος με την εξαιρετική δεύτερη θέση, μόλις 52 χιλιοστά πίσω από τον Ισπανό αντίπαλό του.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το ρυθμό μου σήμερα, διότι θέλαμε να κάνουμε μια προσομοίωση αγώνα. Κάναμε 15 γύρους σ’ αυτές τις εξαιρετικά ζεστές συνθήκες και ήταν σημαντικό που κάναμε μερικούς σταθερούς γύρους. Είχαμε καλό γυρολόγιο και αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά πίσω στο εργοστάσιο δουλεύουν καλά τους τελευταίους μήνες».

 

«Είμαι χαρούμενος με το χρόνο μου, αλλά όχι απολύτως επειδή ήθελα να δω χρόνο στο 1:59! Το ήθελα και ήταν ένας από τους στόχους μου εδώ, αλλά τον έχασα για λίγο. Ελπίζω να μην βρέξει απόψε, ώστε να είναι γρήγορη και αύριο η πίστα».

 

Πρόοδο σημείωσε και ο Andrea Iannone. Ο Ιταλός κατέβασε το χτεσινό του χρόνο κατά ένα δευτερόλεπτο, ενώ σημείωσε τον καλύτερό του χρόνο (2:00,391) με σκληρή γόμα και προς το τέλος της ημέρας. Έτσι, ο Iannone παρέμεινε μέσα στην πεντάδα, θέση που κρατούσε σχεδόν όλη την ημέρα σήμερα.

 

«Είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη της σημερινής ημέρας και στο τέλος καταφέραμε να βελτιώσουμε κατά πολύ την απόδοσή μας από χτες. Επιπρόσθετα, είχα ακόμα καλύτερη αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα στα πλαγιάσματα και πλέον στα φρένα νιώθω πιο ασφαλής και μπορώ να πιέζω περισσότερο».

 

«Αναμφίβολα μας βοήθησαν κάποια από τα εξαρτήματα της GP14,3 και είναι σημαντικό βήμα για τους αγώνες. Αύριο είναι η τρίτη και τελευταία ημέρα του τεστ και θα δοκιμάσουμε μερικές αλλαγές, διότι θέλω να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο».

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλη πρόοδος για Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ψάχνοντας τον ιδανικό συνδυασμό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα