• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hopkins ονειρεύεται MotoGP και Μ1
O Ηopper θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο Πρωτάθλημα των δύο τροχών και ο μάνατζέρ του έχει ήδη ξεκινήσει την ...έρευνα αγοράς.
Νέα 18/06/2009 - 10:17
Μετά την άσχημη πτώση που είχε στο Assen με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χάσει τους επόμενους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike, ο John Hopkins ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση στο Misano όπου διεξάγεται την Κυριακή 21/6 ο έβδομος γύρος του WSBK.

Ωστόσο το μυαλό του Hopper δεν είναι στα Superbike αλλά στα MotoGP καθώς θέλει όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στο κορυφαίο Πρωτάθλημα των δύο τροχών. Για τον λόγο αυτό έχει αναθέσει στο μάνατζέρ του, Bob Moore, να του εξασφαλίσει θέση οδηγού σε κάποια ομάδα.

Αν μάλιστα αυτή η ομάδα είναι η Monster Tech 3 τόσο το καλύτερο καθώς ο Hopkins θέλει σαν τρελός να οδηγήσει μια YZR-M1 (σ.σ. και ποιος δεν θέλει άλλωστε...). Ο Αμερικανός αναβάτης ποντάρει πολλά στον κοινό σπόνσορα που έχει με την ομάδα του Hervé Poncharal, την εταιρία Monster. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες ο μάνατζέρ του βρέθηκε στην Catalunya όπου είχε μια διερευνητική επαφή με τον Poncharal.

«Απλά ψάχνουμε για να μια καλή ανταγωνιστική προοπτική στα MotoGP για τον John. Aν έχει καλή μοτοσυκλέτα γνωρίζει ότι μπορεί να καταφέρει καλύτερα απ' αυτό που έδειξε την τελευταία του σεζόν στα MotoGP. Έχουμε μιλήσει λίγο με την Tech 3 για τον John», είπε ο Moore στην MCN.

Επόμενο άρθρο »

Talmacsi: «Πιστεύω ότι έχω θέση στα MotoGP»

« Προηγούμενο άρθρο

Στο Misano με στόχο την ...700άρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα