• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang1 Ημέρα 3η: Οι χρόνοι στις 16:00
Καμία αλλαγή στις πρώτες δέκα θέσεις
Νέα 06/02/2015 - 10:21

Δυο ώρες πριν από το τέλος και της τρίτης ημέρας δοκιμών στην Sepang και τίποτα δεν έχει αλλάξει στις πρώτες θέσεις. Οι αναβάτες συνεχίζουν να κάνουν προσομοιώσεις αγώνα, ενώ δεν αποκλείεται προς το τέλος - όταν η θερμοκρασία θα πέσει - να επιχειρήσουν και πάλι γρήγορους γύρους.

 

Στην πρώτη θέση παραμένει ο Marc Marquez με το εξωπραγματικό 1:58,867, ενώ πολύ κοντά του παραμένει ο Dani Pedrosa - 1:59,006 - κάνοντας το 1-2 για τον κατασκευαστή κι επαναφέροντας κάπως την ισορροπία δυνάμεων με την οποία έκλεισε η περασμένη σεζόν.

 

Για την Yamaha φαίνεται επιτακτικό να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το νέο seamless κιβώτιο. Ο Valentino Rossi και ο Jorge Lorenzo είναι στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στα δυο δέκατα και πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον Marquez.

 

Αυτός που εντυπωσιάζει σήμερα, είναι ο Andrea Iannone! Με αρωγό το πιο μαλακό ελαστικό και τις χαμηλές πρωινές θερμοκρασίες - είχε συννεφιά το πρωί πάνω από την πίστα - ο Ιταλός έφερε την Ducati του στην τρίτη θέση με 1:59,338 (!) αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά σε τι δρόμο βρίσκονται οι κόκκινοι, υπό την καθοδήγηση του Gigi DallIgna.

 

Εξαιρετικός και ο Pol Espargaro που είναι ο κορυφαίος μη εργοστασιακός αναβάτης στην έκτη θέση, αν και είχε μια μικρή πτώση το πρωί.

 

Ο Andrea Dovizioso παραμένει στην έβδομη θέση και είναι ο τελευταίος που έπεσε κάτω από τα δυο λεπτά. Η διαφορά του από την κορυφή είναι στο ένα δευτερόλεπτο. Τη δεκάδα κλείνουν οι Stefan Bradl, Bradley Smith και Aleix Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Sepang1 Ημέρα 3η: Απλησίαστες οι Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang1 Ημέρα 3η: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα