• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Talmacsi: «Πιστεύω ότι έχω θέση στα MotoGP»
Oι πρώτες εντυπώσεις του Ούγγρου από τα MotoGP...
Νέα 19/06/2009 - 10:10
Μπήκε στα ΜotoGP από το ...πουθενά αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Και μάλιστα έπεσε κατευθείαν στα βαθιά, παίρνοντας μέρος στον αγώνα της Catalunya, τη στιγμή που δεν είχε ποτέ στο παρελθόν οδηγήσει μοτοσυκλέτα 800cc.

Ο Gabor Talmacsi έγραψε στη Βαρκελώνη τα πρώτα του αγωνιστικά χιλιόμετρα πάνω στην RC212V του Team Scot.

Όταν έσβησαν οι προβολείς ο Ούγγρος αναβάτης μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις. «Στον αγώνα όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Κοίταξα την πινακίδα μου στα pits και μετά αμέσως έφτασα στο σημείο φρεναρίσματος. Είναι πολύ σημαντικό που βελτίωνα τους χρόνους μου. Αισθάνομαι πιο δυνατός μετά από τις δοκιμές. Τώρα πιστεύω ότι έχω μια θέση στο MotoGP. Ο στόχος για τον επόμενο αγώνα είναι να μην είμαι ο τελευταίος που θα περάσει τη γραμμή», είπε.

Ακολούθησαν οι δοκιμές της Δευτέρας όπου ο Talmacsi είχε την ευκαιρία να περάσει περισσότερο χρόνο πάνω στη μοτοσυκλέτα του με στόχο να τη φέρει στα μέτρα του: «Δοκιμάσαμε διάφορες ρυθμίσεις, ιδιαίτερα με το εμπρός πιρούνι. Δουλέψαμε στα ηλεκτρονικά και στο traction control, το οποίο αυτή τη στιγμή μου είναι δύσκολο να καταλάβω. Σιγά-σιγά ανακτώ την αυτοπεποίθησή μου με τη μοτοσυκλέτα και είμαι πολύ θετικός για το μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

O Talmasci και η Mol στη χώρα του ΜotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Hopkins ονειρεύεται MotoGP και Μ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα