• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cruthlow: Σχετικά ικανοποιημένος
Δεν είμαι ακόμα σε θέση να πιέσω πολύ
Νέα 09/02/2015 - 10:52

«Σχετικά», ικανοποιημένος επέστρεψε στο σπίτι του, στο Isle of Man, ο Cal Crutchlow, μετά την πρόοδο που σημείωσε στο πρώτο επίσημο τεστ της σεζόν στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

 

Ως συνήθως στη συγκεκριμένη πίστα, νωρίς το πρωί είναι η κατάλληλη στιγμή για να γράψει κανείς έναν καλό χρόνο. Ο Crutchlow πάντως δεν ενδιαφέρθηκε για τον ένα γρήγορο γύρο, προσπαθώντας να βρει την κατάλληλη αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

 

«Είμαι σχετικά ικανοποιημένος σήμερα, αν και όχι με τον τελικό μου χρόνο διότι δεν καταφέραμε να κάνουμε έναν γρήγορο γύρο», σχολίασε ο Βρετανός που ολοκλήρωσε 67 γύρους την τελευταία ημέρα των δοκιμών, τους περισσότερους από κάθε άλλον, με καλύτερο χρόνο στα 2:00,536.

 

«Θα πρέπει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σ’ αυτόν τον τομέα σύντομα όμως, διότι με τα φθαρμένα ελαστικά είμαστε σε καλό δρόμο και δουλέψαμε καλά με την ομάδα. Για την ώρα δεν είμαι ακόμα τόσο εξοικειωμένος με τη μοτοσυκλέτα για να πιέσω πολύ και να εκμεταλλευτώ το καινούργιο ελαστικό».

 

«Παρ’ όλα αυτά νιώθω καλά με τα φθαρμένα ελαστικά και όπως και τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών, έτσι και σήμερα σημειώσαμε πρόοδο και οπωσδήποτε είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε εδώ στην Μαλαισία για το δεύτερο τεστ και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Επόμενο άρθρο »

Ανυπομονούν για την GP15 στην Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίδειξη δύναμης από Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα