• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανυπομονούν για την GP15 στην Ducati!
Iannone και Dovizioso δεν βλέπουν την ώρα να την δοκιμάσουν!
Νέα 09/02/2015 - 13:05

Με ικανοποίηση γύρισε πίσω στη βάση της η ομάδα της Ducati στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, μετά το τέλος των τριήμερων δοκιμών στην πίστα της Sepang.

 

Οι αναβάτες των κόκκινων έριξαν το βάρος τους κυρίως στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας τους, καθώς περιμένουν και αυτοί - μαζί με όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στους δυο τροχούς - με ανυπομονησία την έλευση της GP15 στη Sepang2.

 

Ο πιο γρήγορος αναβάτης της Ducati στην Sepang, ήταν ο εντυπωσιακός Andrea Iannone, ο οποίος τερμάτισε στην τρίτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, με καταπληκτικό χρόνο στο 1:59,388! Οι μόνοι που κατάφεραν να ξεπεράσουν τον Ιταλό άσο, ήταν το δίδυμο της εργοστασιακής ομάδας της Honda.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος διότι επιστρέφω σπίτι μετά από ένα θετικό τεστ. Βελτιωνόμασταν συνεχώς, από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Δουλέψαμε και με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα για να δούμε αν είμαστε στο σωστό δρόμο», σχολίασε ο Ιταλός άσος.

 

«Κάναμε και αρκετές δοκιμές με τα ηλεκτρονικά, καθώς είχαμε μια αναβαθμισμένη έκδοση στην GP14,3. Παράλληλα είμαι χαρούμενος και με τη νέα μου ομάδα. Τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά. Τώρα πραγματικά ανυπομονώ να δοκιμάσω την GP15 στην Sepang2, αλλά όπως και να ‘χει είμαι ικανοποιημένος με το πόσο έχουμε βελτιωθεί τους τελευταίους μήνες».

 

Μπορεί ο Andrea Dovizioso να μην κατάφερε να κάνει έναν εξίσου ταχύτατο γύρο όπως ο νέος του ομόσταυλος, ωστόσο ο Ιταλός αναβάτης ήταν χαρούμενος με το γεγονός ότι πέτυχε έναν από τους προσωπικούς του στόχους στο συγκεκριμένο τεστ: να πέσει κάτω από το όριο των δυο λεπτών!

 

«Έμεινα πολύ ικανοποιημένος με τις τρεις αυτές ημέρες. Στόχος μας ήταν να βελτιώσουμε ακόμα πιο πολύ το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά, όπως και να κάνουμε μερικά συγκριτικά τεστ για τη νέα μοτοσυκλέτα. Ήμασταν γρήγοροι και τις τρεις ημέρες, ενώ κατάφερα να πέσω κάτω από τα δυο λεπτά, που ήταν ένας από τους στόχους μου σ’ αυτή την όμορφη πίστα».

 

«Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν κατάφερα να κάνω έναν γρήγορο γύρο με το μοναδικό σετ μαλακών ελαστικών που μου είχαν μείνει. Χτες είχαμε κάνει μια προσομοίωση αγώνα διάρκειας 15 γύρων, με ενδιαφέρουσα αποτελέσματα. Επιστρέφω ικανοποιημένος στην Ιταλία και πολύ περίεργος να δω και να δοκιμάσω τη νέα μοτοσυκλέτα», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Dovi.

Επόμενο άρθρο »

Sepang1: Michelin Test

« Προηγούμενο άρθρο

Cruthlow: Σχετικά ικανοποιημένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα