• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Valencia Test: Ημέρα 1
1ος ο Zarco, 2ος ο Rabat, 13ος ο Kallio
Νέα 11/02/2015 - 13:18

Χτες ξεκίνησε το τριήμερο τεστ της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος στην πίστα της Valencia, με τους περισσότερους αναβάτες της Moto2 να δίνουν το παρόν στην Ισπανική πίστα.

 

Μερικές ομάδες είχαν βρεθεί στην Almeria την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο αυτό λογίζεται ως το πρώτο επίσημο τεστ της κατηγορίας ενόψει του νέου Πρωταθλήματος που ξεκινά στο Qatar στις 26 Μαρτίου.

 

Ο Johann Zarco ήταν ο ταχύτερος αναβάτης τη χτεσινή ημέρα, με χρόνο 1:34.754. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τον Sam Lowes, καθώς ο Βρετανός αναβάτης προετοιμάζεται για τη δεύτερη χρονιά του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Speed Up Racing.

 

Ο Lowes έμεινε τρία δέκατα πίσω από τον Γάλλο στα συνδυασμένα αποτελέσματα, ενώ ήταν ο μόνος αναβάτης της Speed UP μέσα στην πρώτη δεκάδα που κυριαρχείται από Kalex.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας, Tito Rabat, είχε τρεις πτώσεις και ολοκλήρωσε την ημέρα στην τρίτη θέση και μ’ ένα κόψιμο στο ένα του χέρι. Εν τω μεταξύ, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, Alex Marquez και ομόσταυλος του Rabat, συνέχισε την προσαρμογή του στην κατηγορία παίρνοντας την 26η θέση.

 

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Thomas Luthi, με τον Ελβετό να είναι 0,440δ πίσω από τον Johann Zarco. Την πεντάδα των καλύτερων αναβατών έκλεισε ο Xavier Simeon, με τον καλύτερό του χρόνο να είναι μισό δευτερόλεπτο κάτω από τον αντίστοιχο του Γάλλου.

 

Ο rookie στην κατηγορία Alex Rins και ο πρώην μεγάλος του αντίπαλος στη μικρή κατηγορία, Luis Salom, πήραν τις θέσεις έξι και εφτά αντίστοιχα, με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή. Και οι δυο τους έχουν αλλάξει από αναρτήσεις της Ohlins σε WP.

 

Οι Franco Morbidelli, Jonas Folger και Simone Corsi  ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Οι δοκιμές συνεχίζονται σήμερα και αύριο.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Valencia Test: Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Aurin: Ο Dani μπορεί τον Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα