• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Valencia Test: Ημέρα 2
Ο Syahrin πρώτος στη βρεγμένη πίστα
Νέα 12/02/2015 - 11:30

Η δεύτερη ημέρα δοκιμών της Moto2 στην πίστα της Valencia δεν εξελίχθηκε όπως επιθυμούσαν οι αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το πρωί όλοι τους έμειναν μέσα στα γκαράζ και δεν ρίσκαραν να βγουν έξω στη βρεγμένη πίστα.

 

Το μεσημέρι μόλις τέσσερεις ήταν οι τολμηροί που βγήκαν έξω να δοκιμάσουν στις δύσκολες συνθήκες, ενώ προς το απόγευμα ο αριθμός αυτός έφτασε τους οχτώ.

 

Από αυτούς τους οχτώ λοιπόν, ο Hafizh Syahrin σημείωσε τον καλύτερο χρόνο με 1:47.666, περίπου 13 δευτερόλεπτα πιο πάνω από το χρόνο που είχε σημειώσει ο καλύτερος αναβάτης την Τρίτη, σε στεγνή πίστα.

 

Ο Franco Morbidelli πήρε τη δεύτερη θέση - με διαφορά 1.217δ πίσω από τον Μαλαισιανό αναβάτη - ενώ ο Julian Simon ήταν τρίτος πάνω στην Speed Up του (οι άλλοι δυο είναι με Kalex), με διαφορά 1.749 από την κορυφή.

 

Ο Xavier Simeon έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην τέταρτη θέση (+2.271δ) με τον Mika Kallio να κλείνει την πεντάδα των πρώτων με διαφορά σχεδόν τρία δευτερόλεπτα από τον πρώτο.

 

Ο Johann Zarco «έγραψε» 1:50.686 το μεσημέρι και δεν βγήκε καθόλου το απόγευμα στην πίστα. Ο Γάλλος είχε σημειώσει τον καλύτερο χρόνο την Τρίτη, πρώτη ημέρα των δοκιμών, στο στεγνό: 1:34.754.

 

Οι δοκιμές συνεχίζονται και σήμερα, τελευταία ημέρα του πρώτου επίσημου τεστ της χρονιάς για τη μεσαία κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Valencia Test: Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Το Silverstone στο Ημερολόγιο μέχρι το 2016

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα