• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Valencia Test: Ημέρα 3
Και πάλι πρώτος στο βρεγμένο ο Syahrin!
Νέα 13/02/2015 - 11:36

Αρκετά μειωμένη ήταν η τελευταία ημέρα δοκιμών στην πίστα της Valencia για τους αναβάτες της Moto2.

 

Πολύ δύσκολες οι συνθήκες, με την πίστα να είναι βρεγμένη από την ολονύχτια βροχή, λάδια είχαν πέσει στις πρώτες τέσσερεις στροφές της πίστας, ενώ έβρεχε σποραδικά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Μόλις εφτά αναβάτες βγήκαν στην τελευταία session της ημέρας, με τον Hafizh Syahrin να γράφει τον καλύτερο χρόνο: 1:46.971 όντας πιο γρήγορος από το χρόνο που είχε κάνει την Τετάρτη (1:47.666).

 

Με διαφορά μισού δευτερολέπτου από την κορυφή, ο Florian Alt πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ τρίτος ήταν ο Mika Kallio (+0.916) που πλέον αγωνίζεται με την Italtrans Racing.

 

Ελάχιστα πιο πίσω από τον Kallio, στην τέταρτη θέση, συναντούμε τον Xavier Simeon, με τον Takaaki Nakagami να ακολουθεί. Οι δυο τους έγραψαν τους καλύτερούς τους χρόνους στην πρώτη session, το πρωί, όταν στην πίστα ήταν 16 αναβάτες.

 

Αντίθετα, την ασφάλεια του γκαράζ τους επέλεξαν τόσο οι δυο αναβάτες της Estrella Galicia Marc VDS - Tito Rabat και Alex Marquez - όπως και οι συμπατριώτες του Luis Salom και ο rookie στην κατηγορία Alex Rins.

 

Αρκετοί από τους αναβάτες της κατηγορίας θα βρεθούν στην Jerez την επόμενη εβδομάδα - 17 με 19 Φεβρουαρίου - όπου θα ελπίζουν οι καιρικές συνθήκες να είναι πιο ευνοϊκές για δοκιμές.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Η Ducati θα είναι πιο κοντά φέτος!

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia: Κάναμε δραστικές αλλαγές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα