• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Μπορούμε και το Πρωτάθλημα!
Δήλωση που έκανε πριν την παρουσίαση της GP15!
Νέα 16/02/2015 - 16:49

Ο Andrea Dovizioso πιστεύει ότι έχει τις δυνατότητες να παλέψει με τους Marquez, Rossi, Lorenzo και Pedrosa για τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

 

Τη δήλωση αυτή έκανε ο Ιταλός άσος αμέσως μετά το πρώτο τεστ της σεζόν στην Μαλαισία, όπου και οδήγησε την GP14,3.

 

Στην Sepang ο Dovi ήταν γρήγορος και ανταγωνιστικός, ενώ αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο νέος του ομόσταυλος, Andrea Iannone ο οποίος πήρε την τρίτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Η Ducati παρουσίασε νωρίτερα σήμερα τη νέα της μοτοσυκλέτα, την Ducati GP15, η οποία είναι - όπως άλλωστε το περιμέναμε - εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη, με νέα θέση στο μοτέρ, νέα χρώματα, καινούργιο πλαίσιο και νέα διαδρομή εξάτμισης.

 

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Ducati να μην έχει γνωρίσει τη χαρά της νίκης, ωστόσο ο Andrea Dovizioso ατενίζει το 2015 γεμάτος αισιοδοξία!

 

«Περιμένω να δω τη νέα μοτοσυκλέτα μέσα στην πίστα, στο επόμενο τεστ, και είμαι πράγματι πολύ ενθουσιασμένος μ’ αυτό το project.  Πάντα έλεγα ότι ποτέ δεν περίμενα να βελτιωθούμε τόσο πολύ, όσο πέρυσι και ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να παλέψουμε για τον Τίτλο».

 

«Όμως μετά τη βελτίωσή μας το 2014, πιστεύω τώρα ότι έχουμε τη δυνατότητα να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα. Δεν μιλάω απαραίτητα για φέτος, διότι πρέπει να δούμε τη νέα μοτοσυκλέτα και οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ γρήγοροι. Όταν κάνεις όμως τόσο σημαντικές αλλαγές, τα πάντα μπορεί να συμβούν».

 

Όταν τον ρώτησαν σε ποιον τομέα θα ήθελε να είναι βελτιωμένη η GP15, η απάντηση του δεν έκρυβε εκπλήξεις: στην υποστροφή.

 

«Πάντα στις στροφές. Πρέπει να δουλέψουμε σε αρκετούς τομείς, αλλά στις στροφές πρέπει να ρίξουμε το βάρος. Αν από την αρχή αποδειχτεί ότι εκεί είμαστε καλύτεροι, τότε θα είναι πιο εύκολο να βελτιωθούμε σε άλλους, μικρότερους τομείς».

Επόμενο άρθρο »

Dall’Igna: Τουλάχιστον μια νίκη το ’15!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati αποκαλύπτει τη νέα GP15!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα