• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall’Igna: Τουλάχιστον μια νίκη το ’15!
Ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ φιλόδοξος στόχος
Νέα 17/02/2015 - 10:25

Ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Gigi DallIgna, πιστεύει ότι η νέα Desmosedici GP15 θα χαρίσει στο εργοστάσιο την πρώτη του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μετά το 2010!

 

«Η Desmosedici που θα κάνει το ντεμπούτο της στο επόμενο τεστ της Μαλαισίας, θα είναι μια εντελώς καινούργια μοτοσυκλέτα και διαφορετική από αυτή που είχαμε στην Sepang1, αν και ορισμένα αεροδυναμικά στοιχεία είναι αρκετά ίδια», σχολίασε ο DallIgna.

 

«Με την GP14,3 σημειώσαμε τεράστια πρόοδο με το software και θα είναι εύκολο να ενσωματωθεί στην GP15. Παράλληλα κάναμε πρόοδο και στην ανάρτηση, στο πλαίσιο και στο μοτέρ. Η GP15 θα ξεκινήσει με τις ρυθμίσεις της GP14,3, αλλά θα έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης».

 

«Ο στόχος μας φέτος είναι πολύ φιλόδοξος, διότι θέλουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα αγώνα. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε συνηθίσει να αποδεχόμαστε ακόμα και τις πιο δύσκολες προκλήσεις».

 

«Πέρυσι λέγαμε ότι θέλαμε να μειώσουμε τη διαφορά από τον νικητή κάτω από τα δέκα δευτερόλεπτα. Κι αυτός ήταν ένας φιλόδοξος στόχος, αλλά το καταφέραμε στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος».

 

«Το να κερδίσεις ένα αγώνα, σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι μπροστά από δυο γίγαντες, όπως είναι η Honda και η Yamaha και τους τέσσερεις αναβάτες τους που είναι από τους πιο δυνατούς. Αυτός όμως είναι ο στόχος και ξέρω ότι μπορούμε να βασιστούμε στον Andrea Dovizioso και στον Andrea Iannone, οι οποίοι κατά τη γνώμη μου μπορούν να παλέψουν επί ίσοις όροις με τους αντιπάλους τους».

 

Η Ducati πήρε τρία βάθρα πέρυσι με τον Dovizioso (2) και τον Crutchlow (1), ενώ έφτασε πιο κοντά στη νίκη στο Misano, όταν ο Dovi ήταν τέταρτος και 5,5δ από την κορυφή.

 

Ο Claudio Domenicali, CEO της Ducati, πρόσθεσε: «Το πνεύμα που βλέπω το τελευταίο διάστημα στο Ducati Corse, μου θυμίζει τον ίδιο ενθουσιασμό που είχαμε όταν ξεκινούσαμε για πρώτη φορά την περιπέτεια στο MotoGP το 2003».

 

«Η νέα GP15, που είναι καινούργια σε πολλούς τομείς, αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την υπερηφάνεια και τη δίψα για νίκη που έχουν όλοι στο Ducati Corse και τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω για τις προσπάθειές τους».

 

«Προσωπικά παρακολούθησα τις τελευταίες φάσεις, όπως όταν τη βάλαμε στο δυναμόμετρο, τα πρώτα τεστ, τον έλεγχο απόδοσης του κινητήρα, τη συναρμολόγηση της νέας μοτοσυκλέτας και όταν την εκκινήσαμε για πρώτη φορά. Έγινα μάρτυρας του συναισθηματισμού και της απίστευτης αφοσίωσης όλων».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Απειλή η Ducati το 2015;

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Μπορούμε και το Πρωτάθλημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα