• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Απειλή η Ducati το 2015;
Εξαρτάται από τη νέα μοτοσυκλέτα
Νέα 17/02/2015 - 12:00

Ο Valentino Rossi υπογραμμίζει ότι μόνον όταν δούμε την απόδοση της GP15 μέσα στην πίστα, θα μπορούμε να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα για το αν θα είναι σε θέση η νέα μοτοσυκλέτα των κόκκινων να απειλήσει την κυριαρχία των Honda και Yamaha στο MotoGP.

 

Η Ducati είχε μια δυνατή παρουσία στο πρώτο τεστ της χρονιάς στην πίστα της Sepang, με τον Andrea Iannone να είναι τρίτος - μπροστά από τον Valentino Rossi στα συνδυασμένα αποτελέσματα - οδηγώντας την GP14,3.

 

Η έκδοση αυτή της Desmosedici αποτελεί ήδη παρελθόν, με τους κόκκινους του Borgo Panigale να παρουσιάζουν με υπερηφάνεια την ολοκαίνουργια GP15 μόλις χτες!

 

Μια μοτοσυκλέτα με την οποία ελπίζουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη μετά το 2010 και σταδιακά να αποτελέσουν ισχυρή απειλή για τους αντιπάλους τους.

 

Η GP15 είναι η πρώτη Ducati που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από την πένα του Gigi DallIgna, του ανθρώπου που ήρθε στα τέλη του 2013 στο εργοστάσιο για να αναλάβει τη Γενική Διεύθυνση του Αγωνιστικού Τμήματος της Ducati κι έκανε από τις πρώτες ημέρες τη διαφορά!

 

Όπως και να ‘χει, ο Valentino Rossi - που έχει ως στόχο να παλέψει για τον δέκατο Τίτλο της καριέρας του - περιμένει ότι η Ducati θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

«Νομίζω ότι είναι σε αρκετά καλό δρόμο και εξαρτάται από τη νέα μοτοσυκλέτα αν θα κάνουν το επόμενο βήμα. Αν η νέα μοτοσυκλέτα είναι καλή, τότε θα μπορούν να παλεύουν μαζί μας», σχολίασε ο Ιταλός θρύλος.

 

«Είναι γρήγοροι και παράλληλα έχουν το πλεονέκτημα του έξτρα μαλακού ελαστικού και αυτό ίσως ήταν καλό όταν η Ducati ήταν αργή, αλλά τώρα δεν καταλαβαίνω ακριβώς γιατί πρέπει να το έχουν».

Επόμενο άρθρο »

O Aoyama αρωγός στην εύρεση ταλέντων από Ασία

« Προηγούμενο άρθρο

Dall’Igna: Τουλάχιστον μια νίκη το ’15!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα