• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Aoyama αρωγός στην εύρεση ταλέντων από Ασία
Ο δοκιμαστής του HRC θα συνεργαστεί με την Dorna
Νέα 17/02/2015 - 13:15

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009 στα 250cc, Hiro Aoyama - ο οποίος πέρυσι αποσύρθηκε κι έγινε δοκιμαστής του HRC - αναλαμβάνει πλέον κι έναν καινούργιο ρόλο: θα συνεργαστεί με την Dorna και τον Alberto Puig στην εύρεση κι εξέλιξη ταλαντούχων αναβατών από την Ασία.

 

Ο Aoyama θα συνδυάσει το ρόλο του ως δοκιμαστής του HRC, με την υποστήριξη νεαρών συμπατριωτών του, όπως οι Kaito Toba, Yuta Date και Ayumu Sasaki οι οποίοι αγωνίζονται είτε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, είτε στο Shell Advance Asia Talent Cup, είτε στο Red Bull Rookies Cup.

 

«Είμαι πανευτυχής με την πρόταση της Dorna. Θα εμπλακώ σε κάτι που μου δίνει μεγάλο κίνητρο, να μεταφέρω δηλαδή τη γνώση μου σε ταλαντούχους αναβάτες από την Ασία και κυρίως Γιαπωνέζους».

 

«Παράλληλα είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεργαστώ με τον Alberto Puig, έναν άνθρωπο με τον οποίο ξεκίνησα τη διεθνή μου καριέρα το 2004 και ο οποίος πάντα με καθοδηγούσε ως αναβάτη. Θέλω να ευχαριστήσω και το HRC που μου επέτρεψε να συνδυάσω τα καθήκοντα του δοκιμαστή μ’ αυτό τον καινούργιο ρόλο».

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξοι οι Dovizioso και Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Απειλή η Ducati το 2015;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα