• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Phillip Island Test: Ημέρα 2
Παρέμεινε 1ος ο Lowes, μπροστά από Rea και τον εντυπωσιακό Torres
Νέα 17/02/2015 - 15:41

Με ανεβασμένη ψυχολογία ξεκινά τη σεζόν με τον Γύρο στο Phillip Island αυτή την εβδομάδα ο Alex Lowes, με τον αναβάτη της Suzuki να παραμένει στην πρώτη θέση μετά το τέλος και της δεύτερης ημέρας δοκιμών στην πίστα της Αυστραλίας.

 

Τρεις ημέρες απέμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK και ο Alex Lowes κατάφερε να ρίξει κι άλλο το χρόνο του, στο 1:30.859, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Jonathan Rea, ο οποίος προσπάθησε να πάρει την πρώτη θέση αλλά δεν τα κατάφερε για δυο δέκατα.

 

Η παρουσία του Jordi Torres (με την Aprilia RSV4) ήταν εντυπωσιακή ήδη από την πρώτη ημέρα των δοκιμών, όταν και είχε καταφέρει να μπει μέσα στην πρώτη δεκάδα.

 

Σήμερα κατάφερε να κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά και ολοκλήρωσε μέσα στην πρώτη τριάδα, μπροστά από τον Tom Sykes - ο οποίος είχε μια πτώση - και τον Leon Haslam στη δεύτερη RSV4.

 

O Davide Giugliano τραυματίστηκε και χάνει τον Γύρο στο Phillip Island (περισσότερα σε νέο άρθρο) κι έτσι η Aruba Ducati βασίζεται αποκλειστικά στον Chaz Davies για μια δυνατή παρουσία στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν.

 

Ο Davies ήταν έκτος σήμερα, μπροστά από τον David Salom, με τον Ισπανό να είναι ένας από τους πιο βελτιωμένους αναβάτες στο τελευταίο αυτό τεστ, πάνω στην Pedercini Kawasaki του.

 

Ο Nico Terol ήταν ακόμα ένας rookie που τα πήγε καλά τη δεύτερη ημέρα στο Phillip Island, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση με την Althea Ducati του, αφήνοντας πίσω του τον Michael Van der Mark που ήταν η καλύτερη Pata Honda και τον Niccolo Canepa που χάρισε στην EBR μια θέση μέσα στη δεκάδα.

 

Σαν να μην έφτανε ο τραυματισμός του, ο Sylvain Guintoli είχε μια πτώση στα τελευταία λεπτά που σίγουρα δεν θα τον βοηθήσει ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Από την άλλη, ο Randy de Puniet επέστρεψε στην πίστα μετά τη σφοδρή πτώση του την Δευτέρα, δείχνοντας ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Χάνει το Phillip Island ο Giugliano

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξοι οι Dovizioso και Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα